Naomi Campbell zaštitno lice make up brenda NARS

Naomi Campbell zaštitno lice make up brenda NARS

Britanski model jamajkanskog porijekla Naomi Campbell zašitino je lice francuske make up kompanije NARS kada je riječ o novoj kolekciji šminke koja bi trebala biti puštena u prodaju na proljeće 2019. godine.

Svoje oduševljenje saradnjom s brendom NARS poznata manekenka je pokazala objavljivanjem na Instagramu jedne od fotografija sa snimanja editorijala za prethodno navedenu modnu kuću, koju je između ostalih lajkao i vozač Formule 1 Lewis Hamilton.

Naomi Campbell, odjevena u ekstravagantnu bijelu haljinu, stala je ispred objektiva Francoisa Narsa koji je napravio crno-bijelu fotografiju na kojoj će se temeljiti kompletna reklamna kampanja nove kolekcije šminke NARS.

“Naomi je živa ikona i posebna ličnost iz svijeta mode. Ona i ja smo kao porodica. Poznajem je od samog početka karijere. Od trenutka upoznavanja divim se njenoj ljepoti i njenom stilu”, izjavio je fotograf Francois Nars.

Iako će ova manekenka i glumica u maju naredne godine napuniti 49. godina života, ona nastavlja ostvarivati saradnje s vodećim modnih markama širom svijeta, što je jasan dokaz da je klasa u svijetu modelinga vječna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *