Ide u zatvor: Stavio kokain na vrh penisa, žena se predozirala

Ide u zatvor: Stavio kokain na vrh penisa, žena se predozirala

Nijemac Andreas Niederbichler, inače estetski kirurg, i Yvonne bili su u seksualnoj vezi. Ona je zbog uspješnog liječnika čak htjela ostaviti supruga. Kobne večeri bili su u njegovom stanu u Halberstadtu.

Dr. Andreas David Niederbichler (43) osuđen je na sudu u Magdeburgu na devet godina zatvora zbog smrti Yvonne M. (38), njegove ljubavnice koja je preminula nakon oralnog seksa s njim u veljači prošle godine, piše Daily Mail.

 Niederbichler, inače estetski kirurg, i Yvonne bili su u seksualnoj vezi. Ona mu je bila pacijentica, a zbog uspješnog liječnika čak je htjela ostaviti supruga.

– Obećao joj je da će ju izliječiti, a sad je mrtva. Naša kći bila je zgodna i bila je njegova pacijentica. Operirao ju je dva puta zbog ozljede tetiva, rekao je shrvani otac koji je nakon smrti kćeri imao dva srčana udara. 

– Moram nečime zaokupljati misli jer ću u suprotnom poludjeti. Da je stradala u nesreći s tim bi se znali nositi, ali ovo je puno teže, dodao je otac.

Kobne večeri bili su u njegovom stanu u Halberstadtu nedaleko od Hannovera. Kirurg je prije oralnog seksa na penis utrljao kokain, a da svojoj ljubavnici nije rekao za to. Nakon oralnog seksa, ženi je pozlilo. Kirurg ju je u panici prevezao u obližnju kliniku, ali unatoč naporima liječnika ondje je preminula od predoziranja.

Tijekom suđenja saznalo se da je kirurg u nekoliko navrata između 2015. i 2018. tajno drogirao svoje partnerice stavljajući kokain na penis, a još im je i drogu usipao u šampanjac.

Prije tragedije bio je poznat kao uspješan estetski kirurg i vodio je nekoliko klinika. 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *