PARANOJA ILI NEŠTO DRUGO Specijalci se spremaju da izvrše državni udar u Sarajevu!?

PARANOJA ILI NEŠTO DRUGO Specijalci se spremaju da izvrše državni udar u Sarajevu!?

Posljednja meta Nikšićeve paranoične inspiracije su sarajevski specijalci za koje tvrdi da namjeravaju srušiti novu Vladu u KS.

Nakon incidenta na sjednici Glavnog odbora SDP-a kada je psovao i vrijeđao svoje političke neistomišljenike nazivajući ih “seljačinama iz Tuzle”, ponašanje Damira Nikšića nailazi na osude i zgražanje široke javnosti u BiH, uključujući i mnoge članove SDP-a unutar kojeg je pokrenut postupak da se dotična osoba odstrani iz ove stranke zbog nedoličnog ponašanja, piše Slobodna Bosna.

Zbog svega toga Nikšić je (pored toga što je očigledno besposlen) posljednjih dana prilično nervozan, što pokazuju i brojni video blogovi koje je snimio. Nikšić u njima iznosi najnebuloznije teorije zavjere o svojoj tobožnoj ugroženosti i “mračnim silama” koje su se urotile protiv njega. Posljednja meta Nikšićeve paranoične inspiracije su sarajevski specijalci za koje tvrdi da namjeravaju srušiti novu Vladu u KS. Nikšićev status na Facebooku prenosimo u cjelosti.

“UPOZORENJE PRED PUČ:

Državni udar u pripremi. I to od strane “duboke države” SDA; klijentele tj. svih onih koje su prethodnih godina nezakonito i bez konkursa “uhljebili” u državnim preduzećima, institucijama i strukturama.

Sada su im iz vrha SDA zatražili protuuslugu.

OPASNI POTEZI IZETBEGOVIĆA II

SDA klijenti rade po direktivi “pobjedničke partije” na kompromitovanim izborima. Nakon što im nije pošlo za rukom dovoljno pokrasti izbore, sada ne žele priznati demokratsku višestranačku vlast u Kantonu.

Sindikati, boračka odruženja, a evo danas i specijalci odani političkoj eliti i vođstvu SDA su izmanipulisani ili dobili zadatak da se suprotstave odlukama nove vlasti i vrate SDA na vlast, što će značiti konačnu uspostavu diktature, autokratije i hegemonije po ugledu na onu u Banjaluci, Srbiji ili Turskoj.

Sarajevo pada!

Pozivam sve sugrađane, sve progresivne građane BiH, da budemo spremni da se svim civilnim sredstvima borimo za zajedničko, slobodno, progresivno Sarajevo”, napisao je Nikšić na svom Facebook profilu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *