Sanela pala pored oca: Dugo se držala, ali je onda doživjela nervni slom…

Sanela pala pored oca: Dugo se držala, ali je onda doživjela nervni slom…

Sanela Šaulić, kćerka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, doživjela je emotivni slom u Njemačkoj, kada je preuzela očeve stvari.

“Sanela i njen brat Mihajlo borave u Njemačkoj, kako bi preuzeli očeve ostatke i dopremili ih u Srbiju. Iako se najstarija kćerka kralja narodne muzike svih ovih dana držala hrabro i bodrila porodicu, ipak je doživjela je emotivni kolaps kada su joj u bolnici dali Šabanove stvari koje je imao sa sobom u trenutku nesreće.

Sanela je jecala i na sav glas dozivala mrtvog oca, a dugo nisu mogli da je smire suprug Zoran Bata Mirković i brat Mihajlo”, otkriva izvor.

“Mihajlo, Sanela i njen suprug Zoran Bata Mirković su, istog dana kada se nesreća dogodila, otputovali za Njemačku, kako bi preuzeli Šabanovo tijelo, a tamo će biti sve do četvrtka, kad treba da bude završena obdukcija. Cijela Šabanova porodica je duboko potresena zbog njegove tragične pogibije, te su odlučili da sin Mihajlo i kćerka Sanela preuzmu na sebe najteži zadatak. Iako se Sanela sve do odlaska u Njemačku držala hrabro i nije dozvoljavala da je emocije slome, to se ipak desilo, kada je dobila očeve stvari”, priča izvor blizak porodici Šaulić i objašnjava da je pjevačeva kćerka doživjela emotivni slom, kada je u bolnici u kojoj je Šaban preminuo dobila njegove stvari.

.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *