HERCEGOVAC RAZVALJUJE JK DO BOLA: Šta je ovo, sunce ti?! Diva iz vremena kada nije znala za STRUJU I PLASTIČNU HIRURGIJU! (FOTO)

HERCEGOVAC RAZVALJUJE JK DO BOLA: Šta je ovo, sunce ti?! Diva iz vremena kada nije znala za STRUJU I PLASTIČNU HIRURGIJU! (FOTO)

Sukob između Jelene Karleuše i Mire Medan, učesnice muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” poprima sve veću popularnost iz trenutka u trenutak. 

Kao odgovor na Jelenino ponašanje prema takmičarki u emisiji, stigao je komentar supruga pomenute, Milorada Medana, koji se na jednoj objavi nije zaustavio.

Medan je, rešen da pop divu “postavi na mesto”, objavio fotku na svom Instagramu sa početka JK karijere, pa je aludirajući na njenu žestoku opasku “da u Trebinju nemaju ni struje ni interneta”, pokazao fanovima kako je i sama Jelena izgledala u vreme kada nije bilo uslova kao sada, ali ni plastične hirurgije.

“Šta je ovo sunce ti? Diva iz vremena dok još nije otkrila struju, internet i plastičnu hirurgiju”, napisao je Milorad.

A kobna prva svađa desila se u subotu u emisiji kada je nastupala Mira Medan.

“Bio je čovjek sa posebnom dušom”: Ispovijest Šabanovog taksiste kome je pjevač mnogo pomogao!

U domu Šabana Šaulića je tužno i danas. Kao i proteklih dana, pristužu brojni čalnovi porodice, prijatelji i kolege kako bi izjavili saučešće.

Svi koji su poznavali Šabana Šaulića tvrde da je bio jako skromna i plemenita osoba. To potvrđuje i taksista koji je nekada radio kod pevača.

Ispred kuće porodice Šaulić je bio taksista koji je bio veoma tužan. 

On je nekada vozio Šauliće, pa se tako i sprijatelji sa tragično nastradalim kraljem narodne muzika, Šabanom Šaulićem. On je za Pink.rs otkrio neke detalje o legendi narodne muzike:

– Ja sam uz svaku Šabanovu pesmu plakao. Bio je sjajan čovek, čovek sa posebnom dušom. Čovek od Boga dat. Takav čovek se više neće roditi jer je Šaban bio neponovljiv. Prvo sam upoznao Gocu, pa njega. O Goci mogu da kažem da je sjajna žena, posebna… Ima ima neku posebnu harizmu. Šaban mi je poklonio pantalone, majice, dukserice… Ta garderoba me jako vezuje za njega i sve mi ovo teško pada, zato sam teško podneo sve ovo što se desilo. Bio sam sa Šabnom u kafani, uvek se ponašao normalno, bio je prirodan i zbog toga su ga svi voleli i cenili. Bio je čovek iz naroda kojeg su svi poštovali – rekao je taksista i otkrio na koji način su mu Šaban i Goca pomogli kada mu je to bilo najpotrebnije.

– Moram da vam ispričam kako su mi pomogli. Bio sam u teškoj finansijkoj situaciji, jedva sam preživljavao. Goca i Šaban su mi platili da pet meseci svaki dan vozim njihovog sina Mihajla u školu. Nikada mi nisu plaćali po taksimetru, već su me uvek častili. To im nikad neću zaboraviti – otkrio je on.

Vučić posjetio Šabanovu kuću: U pratnji Dodika i Vulina došao da izjavi saučešće!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je posjetio porodičnu kuću tragično stradalog pjevača Šabana Šaulića.

Vučić je u pratnji Milorada Dodika i ministra odbrane Aleksandra Vulina nešto prije 20 časova stigao u kuću na Dedinju kako bi izjavio saučešće porodici.

Vlada Srbije poslala je avion po tijelo pjevača, a kako saznajemo ono će odmah po prispijeću biti transportovano na Novo groblje.

Vučić je inače ranije telefonom razgovarao sa Šabanovom suprugom Gordanom, prvi put čim je čuo za tragediju, a drugi put danas.

Razgovor je trajao oko 10 minuta, a Gordana je sve vrijeme plakala.

On je ponudio pomoć i pružio riječi podrške, što Goci znači u ovim najtežim životnim trenucima.

.

.

.

.

.

.

Avion Vlade Srbije sletio u Dortmund: Slijedi preuzimanje tijela Šabana Šaulića i povratak u Beograd!

Avion koji je Vlada Srbije poslala po tijelo tragično preminulog pjevača Šabana Šaulića nešto prije 20 časova sletio je na aerodrom u Dortmundu.

Nakon preuzimanja kovčega sa tijelom, slijedi povratak u Beograd.

Očekuje se polijetanje aviona.

Kako saznajemo, tijelo će odmah po prispijeću biti transportovano na Novo groblje gdje će ga sačekati neko od porodice Šaulić.

.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *