ŠABANOV SIN JE TEŠKO BOLESTAN, NAKON SAHRANE MORA U BOLNICU: Javnost u ŠOKU, skupljaju mu pare!

ŠABANOV SIN JE TEŠKO BOLESTAN, NAKON SAHRANE MORA U BOLNICU: Javnost u ŠOKU, skupljaju mu pare!

Legendarni pjevač narodne muzike, Šaban Šaulić, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Pjevača su ispratili njegovi najuži članovi porodice, mnogobrojni prijatelji i obožavaoci.

Na Novom groblju danas se pojavio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić, koji se nikada ranije nije pojavljivao u javnosti zbog čega je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe. Robert danas nije bio raspoložen da daje izjave, a on je Šabanov sin kog je dobio prije braka sa Gocom Šaulić.

1

FOTO: JELENA STUPARUŠIĆ

Za života, prema rečima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Šaban je davao 500 eura mjesečno svom vanbračnom sinu. Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom babom, o kojoj bubnjar legendarnog pjevača ne zna ništa.

Prema informacijama do kojih je “Pink” došao, Šabanov sin Robert, ima velikih zdravstvenih problema i teško je bolestan. Njegove komšije navode kako je posljednjih mjeseci više bio u bolničkom krevetu, nego što je vrijeme provodio kod kuće.

3

FOTO: JELENA STUPARUŠIĆ

Takođe, prema navodima, Robertovo zdravlje se malo poboljšalo nakon bolničkog liječenja, ali vanbračni sin Šabana Šaulića kroz dve do tri nedelje ponovo bi trebalo da se vrati u bolnicu, jer mu se stanje pogoršava.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lekove. Takođe, komšije hvale Roberta govoreći kako je veoma vrijedan čovek, zbog čega ljudi iz Šaulićevog komšiluka već duže vrijeme skupljaju novac kako bi mu obezbijedili lagodniji život.

2

FOTO: JELENA STUPARUŠIĆ

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživio.

1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *