Ko je zapravo Mira Medan koja se žestoko sukobila s Karleušom, a onda se umiješao i njen suprug Milorad

Ko je zapravo Mira Medan koja se žestoko sukobila s Karleušom, a onda se umiješao i njen suprug Milorad

Mira Medan, učesnica “Zvezda Granda”, dospjela je u centar medijske pažnje zbog sukoba s Jelenom Karleušom, u koji se zatim umiješao i njen suprug Milorad Medan.

Mira Medan već godinama se bavi pjevanjem, a učešćem u “Zvezdama Granda” pokušava da se izbori za svoje mjesto na estradi i postane poznata široj javnosti. Ima 32 godine, iz Trebinja je i završila je trgovačku školu, prenosi Blic.rs.


Nastupa u klubovima, na svadbama i drugim privatnim proslavama, ima sina i kćerku, a slobodno vrijeme najviše voli provoditi upravo s djecom i suprugom. Na audiciji za “Zvezde Granda” sebe je opisala kao samouvjerenu, tvrdoglavu i iskrenu osobu.

Podsjetimo, Jelena Karleuša oštro je kritizirala Miru u emisiji “Zvezde Granda”, a tom prilikom je upitala ima li struju i internet jer se, prema njenom mišljenju, nije prikladno obukla za nastup.

Na to joj Mira nije ostala dužna, pa joj je odmah odgovorila da ne može tako razgovarati s njom, a zatim se u raspravu uključio i Milorad Medan, Mirin suprug, koji je Karleušu prozvao na društvenim mrežama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *