Porodica Šabana Šaulića obratila se javnosti emotivnim riječima

Porodica Šabana Šaulića obratila se javnosti emotivnim riječima

Porodica Šabana Šaulića se danas, tačno sedam dana nakon smrti legendarnog pjevača, javnosti obratila saopštenjem u kome su izrazili zahvalnost svima koji saosjećaju sa njima u najtežim životnim trenucima.

Šaban Šaulić izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. februara u Njemačkoj, a sahranjen je u petak, 22. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

“Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, djeda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovjek i umjetnik Šaban Šaulić. Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i djela iz cijelog svijeta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosjećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsjedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nhemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana.

Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predshedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima njegove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsjednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsjedavajućem predsjedništva BiH Miloradu Dodiku. Sa neizmjernom zahvalnošću i poštovanjem, Gordana Šaulić sa djecom – stoji u saopštenju porodice Šaulić, piše Blic.

Gordana, Sanela, Ilda i Mihajlo Šaulić, kao i još nekoliko članova porodice, juče su, dan nakon sahrane, posjetili vječnu kuću Šabana Šaulića i na groblju upalili svijeće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *