SPAVAM SA OŽENJENIM: “Znam da će otići kući i zaspati pored žene, a ujutru sa njom i djecom doručkovati!”

SPAVAM SA OŽENJENIM: “Znam da će otići kući i zaspati pored žene, a ujutru sa njom i djecom doručkovati!”

Na društvenim mrežama pojavila se ispovijest Nine (28) koja ima aferu sa oženjenim muškarcem.

Ovo je njena ispovijest:

Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu – jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala.

Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni ‘kako to nije u redu i kako neće ići’. Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedjeljno kod mene. On kaže kod kuće da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i imamo spavamo. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primijete. A ni on se ne tušira, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi doma ili iz birtije ili s posla svježe istuširan?

migraines-and-sleep-habits-720

Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi djeca te će sjediti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osjećanja, grdno se vara. Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svjesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega!

cheating-wife

Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću povući kočnicu kad će početi previše boleti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *