ILDA ŠAULIĆ JE PRIJE UDAJE BILA U VEZI SA 30 GODINA STARIJIM BIZNISMENOM: Bio je oženjen, a prekinuli su KAD JOJ JE OVO REKAO!

ILDA ŠAULIĆ JE PRIJE UDAJE BILA U VEZI SA 30 GODINA STARIJIM BIZNISMENOM: Bio je oženjen, a prekinuli su KAD JOJ JE OVO REKAO!

Pjevačica Ilda Šaulić 2016. godine udala se za Bojana Vučkovića, sa kojim ima kćerku.

ilda

– Niko nije znao da će doći do vjenčanja, Bojan je pozvao sve zajedničke prijatelje da u petak uveče dođu u jedan restoran kako bi zaprosio Ildu, a pritom nikome nije htio da govori da je na istom mjestu zakazao i sastanak sa matičarkom. Na večeru su prvo pristigli Bojan i njegov brat, a ubrzo su im se pridružile Ilda i Sanela  – kazao je tada njihov blizak prijatelj.

14269180-1787214648186825-252732498-n

Zanimljivo je kako je pjevačica skoro deset godina bila u vezi sa jednim beogradskim biznismenom, koga je jako voljela, a sa kojim je počela da se zabavlja u njenim ranim dvadesetim godinama.

Ona je 2015. godine medijima potvrdila kako više nisu skupa.

ilda

Za “Blic” je tada kazala kako  je odlučila da prekinu kada je vidjela da neće da joj ispuni najveću želju – da postane majka.

– Ilda je bila očajna poslije veoma ozbiljnih razgovora sa svojim dečkom, jer je uvidjela da su njihovi planovi skroz drugačiji. Dok je ona iznad svega željela da postane majka, on je uživao u njoj i želio da bude samo njemu posvećena– kaže izvor „Blica“.

Mediji su saznali kako je on bio stariji od nje 30-ak godina, te da je za sve vrijeme trajanja njihove veze bio je zvanično oženjen.
Imao je odraslu djecu i unuke, pisao je “Blic” tada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *