KAKO DA NE ZAGRLIŠ DIJETE NA OČEVOJ SAHRANI?! Zlata je tješila Šabanovog vanbračnog sina na sahrani, a njene P0TRESNE riječi o Robertu će vas rasplakati

KAKO DA NE ZAGRLIŠ DIJETE NA OČEVOJ SAHRANI?! Zlata je tješila Šabanovog vanbračnog sina na sahrani, a njene P0TRESNE riječi o Robertu će vas rasplakati

Vanbračni sin pokojnog kralja narodne muzike Šaban Šaulić, koji je sahranjen 22. februara u Aleji zaslužnih građana, prisustvovao je poslednjem oproštaju. 

Njena su pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska u suzama zagrlile i tešile. Sada, Zlata je prvi put progovorila o tome, pokušavajući da zadrži suze.

“Ja dete poznajem, ja sam živela u Šapcu, jer Hasanova majka i Šabanova majka su dve rođene sestre. Dok sam živela u Šapcu i nama je Šabanova majka bila pedeset metara od kuće, ona je dolazila svaki dan, svakodnevno smo se viđali i družili… U tom periodu dolazila su sva Šabanova deca kod bake, kad je raspust. I Robert je tada dolazio… – priča Zlata.

– Ja dete još iz tog perioda znam. Kanije, neki duži period ga nisam viđala, samo putem medija kada je nešto izlazilo, i sada sam ga na sahrani videla. Ja sam majka, baka, ja volim svakog na ovom svetu, a posebno u ovakvim situacijama. On je njegov sin, situacija je grozna u tom trenutku… Kako da ne zagrliš dete? Uvek bih ga zagrlila i uvek ću ga zagrliti! Ja sam takav čovek i svačije bih dete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca! To je najosnovnije i ljudski, što bi čovek rekao. Niko nije mogao da ostane imun na takve stvari. Neko zna da je on njegov sin, neko ne zna, ja sam dete viđala još kad je bio mali”, objasnila je Zlata.

Nekoliko mjeseci prije Šaban Šaulić otkrio koga je volio najviše! A nije Gordana!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. februara u Njemačkoj, a sahranjen 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, imao je dvije mezimice.

Mnogi smatraju da je Ilda Šaulić, njegova druga kćerka, bila njegova mezimica, a prije njegovog koncerta kojim je obilježio 50 godina karijere rekao da on ima dvije mezimice.

“Imam ja dve mezimice, Unu koja ima četiri godine i Emu koja ima dvije, tako da su mi to dvije mezimice, a da ne pričam za najstarijeg, Luku, to je dedin ponos”, rekao je tada Šaban kroz smijeh za srpske medije.

Šabanova porodica ne smije da kroči u Krčedin, Goca u velikoj panici! Evo i zašto…

Nakon šoka zbog gubitka najvoljenijeg, porodicu tragično nastradalog Šabana Šaulića tek očekuje bolan susret sa mjestom i stvarima koji su značili čitav njegov život.

Kako smo saznali, Goca i djeca će ovih dana morati da odu do pjevačeve „oaze mira“, kako je nazivao svoj raj u Krčedinu, da preuzmu njegove stvari, da izvuku čamac iz vode, da provjere struju, vodu i sve ono što je on sam radio gotovo svakodnevno.

– Budući da je Šaban u kući u Krčedinu provodio gotovo osam mjeseci godišnje, da je tamo živio, spavao, odatle išao na nastupe i tamo se svaki put vraćao, svaki milimetar tog imanja miriše na njega. Pjevač je tokom života vodio računa i o tome da se tokom zimskih mjeseci ne zalede vodovodne cijevi, da usljed plime i osjeke čamac ne ostane na suhom, da ukoliko nestane struje uključi agregat, jer su zamrzivači puni riba koje je upecao – ispričao je za „Alo!“ blizak pjevačev prijatelj koji je živio sa njim u Krčedinu.

Sada, kako nam je objasnio, porodica mora sve to da uradi.

– Slomiće se načisto. Goca se plaši susreta sa svim tim. Svjesna je da je njemu Krčedin bio, pored porodice, sve na svijetu. Zna koliko mu je on značio i šta je za njega predstavljao boravak pored Dunava. Lično mu je za prošli rođendan kupila čamac kojim je on odlazio u lov na ribu – kaže naš izvor.

– Ulazak u kuću će biti najbolniji. Tu su još papirići od sportskih prognoza koje je kralj narodne muzike godinama igrao, ima puno njegovih štapova za pecanje, mnoge njegove nagrade i pehari su takođe tu, kao i garderoba, obuća, stvari za ličnu higijenu… Sve je još sveže – dodaje naš izvor.

Kako kaže, on je predočio članovima Šabanove porodice da bi ovih dana morali da dođu i pobrinu se oko tih stvari, ali Goca samo plače i ponavlja da nije spremna.

– Ona ne prestaje da plače, kuka i zapomaže. Stalno ponavlja: „Ko će mene da dočeka u Krčedinu? Ko će vrata da mi otvori? S kim ću kafu na terasi popiti?“ Srce mi se slama. Izgubio sam jednog od najboljih prijatelja, ali me duša boli zbog bola kroz koji njegova porodica prolazi – kaže naš izvor i zaključuje:

– Ne znam šta će biti sa kućom u Krčedinu. Da li će je porodica zadržati u čast uspomene na Šaleta ili će je pak prodati zbog prevelike boli… Ali zasigurno znam da Krčedin više neće biti isti, da ništa više neće biti isto. Šaban je proslavio Krčedin. Sa njim je otišlo sve, pa i ljubav prema Krčedinu.

Ispovijest Šabanove ljubavnice Cuce: Nikada se neću udati! Dva sata prije rekao sljedeće… još mi je to u glavi!

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca (29) danima nije dobro nakon što se sve desilo kralju narodne muzike Šabanu Šauliću.

U ekskluzivnoj ispovijesti za Srpski telegraf, Cuca je istakla da je ovo za nju strašan događaj u životu.

– Smršala sam 10 kilograma. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem… Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vrijeme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Voljela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati – zaključila je Cuca.

Takođe, Cuca je  otkrila da je doputovala iz Beča kako bi otišla na grob Šabana Šaulića.

– Došla sam u Beograd i u kasnim popodnevnim časovima otišla na Šabanov grob. Upalila sam mu svijeću i položila cvijeće. Nisam mogla da se suzdržim, a da ne zaplačem – kaže Cuca i dodaje:

– Čuli smo se dva sata prije nego što je poginuo, rekao mi je: ‘Vidimo se brzo kući’. Bili smo zajedno petnaest godina, voljela sam samo njega. Neću se nikad udati. Rekao mi je da mnogo radi i da će jednog dana umrijeti kao pas- istakla je Cuca.

.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *