“PUNO SAM PLATIO DA VANBRAČNI SIN NE NOSI MOJE PREZIME”: Isplivao Šabanov intervju, EVO ŠTA JE DOGOVORIO SA ROBERTOVOM MAJKOM!

“PUNO SAM PLATIO DA VANBRAČNI SIN NE NOSI MOJE PREZIME”: Isplivao Šabanov intervju, EVO ŠTA JE DOGOVORIO SA ROBERTOVOM MAJKOM!

Posljednjih dana mediji ne prestaju pisati o Šabanovom vanbračnom sinu Robertu, koji je došao u Beograd da posljednji put isprati oca.

Ispratio je svog oca i, kako je objasnio novinarima, sve mu greške oprostio, a sa ostalim članovima Šabanove porodice, Robert nije nikad komunicirao, pa ni ovog tužnog dana.

– Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Bol je veliki, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vrijeme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumjesno – zaključio je Robert.

S tim u vezi zanimljiv je intervju koji je Šaulić dao za “Express” 2016. godine, gdje je spomenuo Roberta.

– U toj priči sam bio prepošten, nisam htio nista da utvrđujem i da se ganjamo po sudovima. Jednostavno mi je bilo žao tog dečka, a s njegovom majkom sam bio u kratkoj vezi u mojoj mladosti. Povjerovao sam u njenu priču i onda nije bilo razloga da bilo šta provjeravam. Njegovu majku s kojom sam bio nekih petnaestak dana, pitao sam koliko to košta da sve to ostane na njenom prezimenu, ona je rekla cifru i ja sam to platio. Života mi mog, dobro sam platio, pošteno i do zadnjeg dinara i na tome se sve završilo. Žao mi je tog dečka što mu nisam nešto više pružio, ali to je tako htjela njegova majka. Nemamo već dugo nikakav kontakt. Bilo je to nešto malo u početku, ali su onda i njega počeli da jure novinari, ali on je jedan miroljubiv dečko koji ih je istjerao iz dvorišta, rekavši da ne želi bilo šta pričati – kazao je tada Šaban.

Njegova polusestra, pjevačica Ilda za Hayat 2009. godine ukratko je objasnila odnos svoje porodice prema Robertu. Ovo je ujedno bila njena jedina izjava o ovoj temi:

– Mi nikad nismo imali prilike da budemo u nekom kontaktu. On je dečko koji je rođen prije nas i prije nego što se moja majka udala tako da eto nije bilo prilike. On je čovjek koji ima svoju porodicu i ja mu želim svu sreću – kazala je Ilda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *