Cuca: Goca mi je uništila karijeru, izbila mi je hljeb iz usta!

Cuca: Goca mi je uništila karijeru, izbila mi je hljeb iz usta!

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca (29) tvrdi da je zbog ljubavi sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem prošla pravu golgotu. Naime, Negovanovićka za Srpski telegraf uvjerava da su joj mnoga vrata bila zatvorena jer ju je, navodno, supruga pokojnog Šaulića Gordana sputavala da napreduje u karijeri, koristeći svoj uticaj.

– 2010. godine Šaban mi je uradio četiri pjesme, za koje je Goca saznala. Onda su počele naše muke. Imali smo veliki problem da ih snimim, mijenjali smo studija i na jedvite jade smo ih završili, jer je Goca sve minirala. Čak je pronašla CD u Šabanovoj jakni i polomila ga. Naredne godine sam bila na jednoj televiziji u Bosni, a Goca je pozvala vlasnika i rekla mu:”Ako Cuci budeš izdao neku pjesmu ili ako bude gostovala kod tebe, Šaban ti više neće doći”. Čovjeku je bilo neprijatno i uplašio se. Na kraju su mi i ta vrata bila zatvorena – počinje priču Negovanovićka i ističe da joj je Šaulić potom uradio još dvije pjesme, ali da nije smio da se potpiše na njih zbog supruge.

– Šaban mi je potom uradio još dvije pjesme i spot. Bio je zadužen i za tekst i za muziku. Ipak, on nije potpisan kao autor jer bi mi Goca napravila haos na Jutjubu. Imam dokaze da je bio sa mnom u studiju, a to mogu da posvjedoče i muzičari koji su radili sa nama – tvrdi pjevačica i ističe da su se ona i pokojni Šaulić smijali Gocinim navodnim postupcima.

– Ta žena je bila spremna na sve. Šaban i ja smo se smijali Gocinim postupcima. Ipak, meni nije bilo jasno zašto mi uzima hljeb iz usta kad ja njenoj djeci nisam uzimala? Goca mi nije dala da radim, uništavala mi je karijeru. A ja sam mogla da kažem Šabanu: “Tvoja žena mi ne da da radim, hajde ti meni plati sve to što mi je uskraćeno”. Znam da, kad bih samo zinula, da bih imala sve. Ipak, to nisam nikada uradila, a mogla sam. Ona je ucjenjivala ljude da me sabotiraju i imala sam velike probleme kada sam zakazivala nastupe. Niko nikada za Šabanovu ženu nije čuo da je dobar čovjek – kaže Cuca i zaključuje da su joj mnogi govorili da treba da iskoristi vezu sa Šabanom na najbolji način, ali da se ona poslije svega ne kaje što od pokojnog pjevača, navodno, nije uzela ništa.

– Svi živi su mi govorili: “Ti si budala, ostaćeš bez igdje ičeg! Vidiš kako se Goca ponaša, uzimaj, grabi za sebe! Iskoristi na najbolji način, nemoj da budeš glupa.” Ja se ne osjećam glupom posle svega. Nažalost, ostala sam bez Šabana i to me razara. Ne osjećam da sam ispala budala što ga nisam iskoristila. Ja nisam bila sa Šabanom zbog novca. Bog neka me kazni ako sam u njemu vidjela pare. Ne kajem se ni sekunde! Niko ne zna u kakvoj sam ja sada situaciji, ali ni ne mora da se zna – zaključila je Ivona.

Ispovijest supruge Mirsada Kerića kida dušu: Prije nego smo isključili aparate, niz Mirsine obraze su se slijevale suze…

Mirsad je sahranjen u subotu u Njemačkoj, a na vječni počinak ispraćen je uz muziku. Prilikom spuštanja lijesa u grob svirali su veliki Šabanov hit „Odlaziš, odlaziš rušiš mi sne“ i „Nedjelju“ Džeja Ramadanovskog, ali i refrene još nekih pjesama koje je rado Kerić svirao i pjevao.

Supruga Mirsada Kerića, Ružica Kerić ispričala je šta se dešavalo tog kobnog dana, dok su se Mirsadu doktori borili za život.

– Taj dan kada se sve dešavalo, sa našim kućnim prijateljem Alenom Krajinom otišla sam za Bilefeld, gdje me čekao sin Denis. Doktori su nam rekli da sjednemo pored njega i da mu pričamo, imala sam osjećaj kao da će da se probudi. Doktori su mi rekli da su morali da mu otvore glavu zbog pritiska koji je bio na mozgu, ali su mi rekli da je za sada sve u redu, da se ne brinem mnogo. Dali su mu dvije injekcije zbog problema sa bubrezima, ali da je sve u redu. Smirena sam se onda vratila u Offenbach zbog drugo dvoje djece, da bi narednog dana opet krenula za Bilefeld i ponijela Mirsadovu garderodu da bu mogao da se presvuče. Međutim, u međuvremenu se dosta doga izdešavalo. Dok sam se ja vozila za Bilefeld njemu su testirali refleksne zone i shvatili su da je njemu mozak već bio mrtav. Tada je javni tužilac potpisao da se aparati koji su ga održavali u životu mogu isključiti.

Ružica je otkrila da joj je sin Denis oduzeo mobitele, kako ne bi pratila dešavanja u medijima i na društvenim mrežama.

– Tada je Denis uzeo sve moje telefone i nije mi dao da pratim dešavanja na portalima i socijalnim mrežama. Od tog momenta nikom nisam vjerovala. Ispred bolnice me sačekao moj brat i pozvao me da zapalimo cigaretu i u tom momentu sam bila izgubljena. Kada smo došli na odjel, prišao nam je doktor i pozvao me u sobu. Doktor je bio upućen u to da ja koristim jake tablete poslije moje operacije, pa nisu smjeli da mi daju bilo kakve tablete za smirenje. Tada me je pogledao i rekao mi da moj Mirso nije izdržao. Ja sam udarila glavom od zid i rekla sam mu da ne smije gasiti aparate jer sam kontaktirala najblje neurologe u Njemačkoj – kazala je.

– Željela sam da ga oni pregledaju, da ga vrate, ali rekli su mi da sve to nije bilo moguće. Glavu su mu otvorili zbog toga što je to javni tužilac tražio. Doktor je po svojoj savjesti ne slušajući javnog tužioca mog Mirsu ostavio na aparatima dok mi ne dođemo i ne oprostimo se od njega. Kada smo ušli kod Mirsada iz njegovog oka niz obraz si mu se slijevale suze, moj sin je te suze obrisao i želio da zauvijek ostanu na njegovom dlanu – dodala je.

Kralj narodne muzike je tri dana prije gostovao u jednoj emisiji, i to mu je bilo posljednje gostovanje.

Međutim, ono što je rijetko ko primijetio je pjevačev stajling.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *