STRAVIČNE SCENE U KARLEUŠINOM DOMU: Jelenu drže da ne padne, na jakim je tabletama, SAMO JEDNO IME PONAVLJA!

STRAVIČNE SCENE U KARLEUŠINOM DOMU: Jelenu drže da ne padne, na jakim je tabletama, SAMO JEDNO IME PONAVLJA!

Pjevačica Jelena Karleuša ne dolazi sebi nakon što joj je majka preminula.

jelena-ns

Kako saznaje “Alo.rs”, u Jeleninoj kući je nastao muk. Izvor koji je dobro upućen u čitavu situaciju, otkrio je do sada nepoznate detalje javnosti.

jelena-karleusa-se-ponovo-kladila-sa-sasom-popovicem-620x0

“Jelena ne može nikako da se smiri. Satima plače i doziva svoju Divnu. Teško joj je pala ova čitava situacija jer je bila vezana za majku, a bol ne jenjava”, započinje priču dobro obavješten izvor za portal “Alo.rs” i dodaje:

divna1

“Kako nikako nisu mogli da je smire, Karleuši su dali veliku količinu lijekova za smirenje, kako bi barem malo uspjeli da je smire u ovako teškoj situaciji. To su sve jaki medikamenti koji će joj pomoći da se barem na trenutak prizove svijesti. Krenula je od stresa i šoka da pada u nesvijest, ali je sve vrijeme njeni najbliži pridržavaju. Uz nju su njeni najbolji prijatelji, kao i kolege koje svakodnevno dolaze u kuću da joj izjave saučešće”, nastavlja priču izvor i opisuje kako se Jelena ponaša kada joj neko uđe u kuću.

jelena-i-divna

“Svi oni koji dolaze da joj izjave saučešće, dočekuje ih u svom dnevnom boravku, no ne želi sa njima previše da priča i da ima bilo kakvu komunikaciju. Ublijedila je, ne progovara i samo gleda u jednu tačku. Uz nju je i njena tetka Danijela Dmitrović, rođena sestra pokojne Divne”, potresno prepričava prizor iz kuće na Dedinju izvor, za portal “Alo.rs” i za kraj dodaje da se uskoro očekuje dolazak supruga Duška Tošića.

5

(Novi.ba/Alo.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *