NAKON SMRTI MAJKE, STIGAO JOŠ JEDAN UDARAC ZA KARLEUŠU: Evo bez čega je ostala, OVO ĆE TEŠKO PODNIJETI!

NAKON SMRTI MAJKE, STIGAO JOŠ JEDAN UDARAC ZA KARLEUŠU: Evo bez čega je ostala, OVO ĆE TEŠKO PODNIJETI!

Divna Karleuša preminula je prije dva dana u porodičnom domu u 61. godini, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću.

Jelena Karleuša je ovu vijest jako teško podnijela, a kako javljaju srbijanski mediji, do njene porodične kuće dolazila je i Hitna pomoć.

5bf5140e-7e90-4f0b-a422-59710a0a0a6a-jelena-karleusa-dusko-tosic-1-previeworg-750x500-1

Jelena je bila jako vezana za svoju majku pošto je ona neočekivano preminula ostala je u teškom šoku. Svi Divnini najbliži su u šoku a gubitak je najviše pogodio njenu kćerku.

Kako javljaju regionalni mediji, Jelena je zbog gubitka majke otkazala sve nastupe u narednih 6 mjeseci, a onda će nakon toga vidjeti kako će funkcionicati i da li će biti u stanju za povratak na scenu. I album koji sprema će morati da sačeka zbog gubitka koji je pjevačica doživjela.

jelena-i-divna

Jelena će zbog otkazivanja velikog broja nastupa izgubiti veliku sumu novca od preko milion eura, ali prioritet su ipak njeno zdravlje i oporavak nakon tragedije koju je doživjela.

jelena-ns

U medijima je poznato da nastupi Jeleni Karleuši donose i do 25.000 eura, a po toj računici svi koje je zakazala za narednih pola godine trebala je zaraditi nešto više od 1.000.000 eura, s tempom nastupa kakve je imala do sada – tj. svaki petak i subotu, objasnio je izvor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *