POTRESNE SCENE U SARAJEVU, SUSRET ZERINE SA KĆERKOM: Vidite ŠTA mora da uradi da bi je dijete PREPOZNALO

POTRESNE SCENE U SARAJEVU, SUSRET ZERINE SA KĆERKOM: Vidite ŠTA mora da uradi da bi je dijete PREPOZNALO

Zerina Hećo je izbačena u nedelju iz rijalitija “Zadruga 2”.

Otkad se ošišala na ćelavo, mnogi njeni fanovi su apelovali da se Zerina što prije izvede iz rijalitija jer psihički više nije bila dobro.

Čak je i Zerinina mama Sanela Mašić apelovala na sve njene glasače da ne glasaju jer želi da Zerina pod hitno napusti imanje.

Po Zerinu su u Beograd stigli njena majka i prijatelje njihove familije, menadžer Apko Vesnić, piše “expresstabloid.ba” za koji Sanela kaže kako njena kćerka očajno izgleda.

– Taj susret je bio strašan, ne mogu vam ga opisati. Ona je toliko mršava, odbija da jede. Sama je kost i koža. Užasno se brinem za njeno zdravlje. Nakon što je prespavala pričali smo o nekim lijepim temama, a one ružne ćemo ostaviti za kasnije. Nek se malo oporavi – rekla je Mašićeva.

– Po povratku u Sarajevo odmah ću je voditi ljekaru kako bi izvadila sve nalaze, jer ovo na šta sada liči je katastrofa. Iscrpljena je, potištena, utučena. Trenutno pravimo periku kako bi Zerina mogla normalno izaći pred svoju kćerku, i da bi je ona mogla prepoznati – dodala je Sanela.

Sanela za kraj kaže da je očajna, ali dodaje da je sada najbitnija stvar da je kćerku izvela napolje, a tek poslije joj slijedi borba za njeno zdravlje koje je, očito, veoma narušeno u ovom rijalitiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *