GLEDAOCI TO NE VIDE: Sloba otkrio šta mu KIJA RADI NA SNIMANJIMA “Pinkovih zvezda”, FANOVI U NEVJERICI (FOTO)

GLEDAOCI TO NE VIDE: Sloba otkrio šta mu KIJA RADI NA SNIMANJIMA “Pinkovih zvezda”, FANOVI U NEVJERICI (FOTO)

Jučer je snimljena nova epizoda showa “Pinkove zvezde” u čijem se žiriju nalaze Žika Todorović, Dušica Jakovljević, Damir Handanović, ali i bivši supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović.

Dok je voditeljska palica u rukama Ane Mihajlovski, u bekstejdžu sa takmičarima je i Ognjen Nestorović.

Ipak, ono što sve zanima jeste odnos bivših supružnika koji su se razveli pred kamerama rijalitija, a donedavno nisu ni razgovarali.

DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Kija i Sloba sada pričaju, štaviše, zasad se dobro slažu iako sjede jedno pored drugog. Kija je dominantna u odnosu na Slobu i često tokom snimanja uđe u kon.flikt s njim u vezi s tim da li treba ili ne takmičaru dati prolaz. Sloba zasad ne reaguje na njihovo mimoilaženje mišljenja kada je riječ o poslu, ali je pitanje koliko dugo će tako moći. Vidjeli smo i u rijalitiju da je bio smiren dok joj onda nije sasuo sve u lice – kaže izvor za “Pulsonline.rs” upućen u dešavanja na snimanju i dodaje:

DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Njih dvoje se sve vrijeme i dopisuju na papiru gdje im pišu imena kandidata i često se došaptavaju, smiju i druže u pauzi snimanja. Mislim da bi u “Pinkovim zvezdama” njihov odnos mogao konačno da dobije formu, ili da se pomire ili da se posvađaju. Njih dvoje su uz Dušicu najglasniji, dok Žika uglavnom ćuti. Čini se da se još nije oporavio od svega što ga je snašlo. S druge strane, Damir je najkompetentniji kada je muzika u pitanju, pa je strog – objašnjava izvor, koji kaže da među takmičarima ima puno talentovanih ljudi.

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink, Željko Mitrović je sa suprugom Milicom Mitrović došao na današnje snimanje kako bi zajedno sa članovima žirija obilježio početak snimanja nove sezone “Pinkovih zvezda”.

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni “Pinkove zvezde” postaju talent šou program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih.

“Pinkove zvezde” su idealan šou program za sve one koji se bave glumom, plesom, specificnim sportskim vješstinima, imitacijama, magijom i iluzionizmom, za sve koji smatraju da su jedinstveni, interesantni i spremni da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom. Najbolji će dobiti priliku da svoj talenat pokažu na velikoj sceni pred žirijem i gledaocima u šou programu “Pinkove zvezde”.

Sloba je rekao kako mu je drago što je sa Kijom u žiriju.

– Super i kul mi je što je Kristina tu jer je svestrana, jer ima šlifa za sve ovo. Ona je bolja od mene uvijek u svakom smislu jer je to Kija Kockar, ličnost koja je sve osvojila – malo ironično kaže pjevač, i otkriva:

– Udara me ponekad ispod stola, ali ona je izjavila da ima dečka, tako da joj ja želim sreću i na tom polju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *