JELENA ODLAZI IZ SRBIJE, OVO JE NJIHOVA VILA U KINI: Dva bazena, soba za cipele, A TEK KAD ČUJETE CIJENU!

JELENA ODLAZI IZ SRBIJE, OVO JE NJIHOVA VILA U KINI: Dva bazena, soba za cipele, A TEK KAD ČUJETE CIJENU!

Jelena Karleuša neutješna je zbog smrti majke Divne.

karleusa-0-1

Kako javlja izvor blizak pjevačici, Jelena će će zajedno sa suprugom Duškom Tošićem otputovati u Kinu, gdje on trenutno živi zbog angažmana u tamošnjem fudbalskom klubu Guangdžou i nije poznato kad će se vratiti.

jelena-karleusa-dusko-tosic-anotnio-ahel-660x468

Vlasnik “Granda”, Saša Popović otkrio je kako je Jelena nakon majčine smrti u veoma teškom stanju.

sasa-popovic-c-c

– Tek kada sam došao kod Jelene kući i video je kako izgleda, shvatio sam koliko je bila vezana za Divnu. Ovo je velika tragedija, naravno, najveća za njenu porodicu, ali i za cijelu estradu. Mnogo mi je žao Jece jer je ona stalno govorila: „Šaša, ja ću da se ubijem ako mi umre mama!“, a, eto, sada se to i desilo. Kada smo Suzana i ja došli kod nje, prvih pola sata je samo ćutala, a poslije je pričala, ali nepovezano, bila je veoma loše – rekao je Saša Popović u emisiji “Exkluziv”.

Zanimljivo je kako su prije nekoliko mjeseci mediji objavili kako su Duško i Jelena kupili vilu u Kini.

jelena-karleusa-2-1024x683

– Jeleni je dosadilo da odsjeda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvjesno da će Duško naredne dvije i po godine živjeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posjete suprugu u Pekingu angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi.

Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pjevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila posjeduje sobu- garderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion eura – ispričao je tada za „Alo!“ izvor blizak porodici Tošić.

Međutim, ubrzo nakon toga desila se afera sa oko Ognjena Vranješa i mediji više nisu pisali o vili u Kini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *