NE MOŽE VIŠE DA JE GLEDA: Evo šta će Karleuša uraditi sa kućom pokojne Divne, SVI U ČUDU GLEDALI!

NE MOŽE VIŠE DA JE GLEDA: Evo šta će Karleuša uraditi sa kućom pokojne Divne, SVI U ČUDU GLEDALI!

Pjevačica Jelena Karleuša neutješna je nakon smrti majke, a posebno nakon sahrane 6. marta, gdje je Divna sahranjena na Novo bežanijskom groblju u Beogradu.

Kako javljaju srbijanski mediji, Jelena se povjerila prijateljima da njeno srce ne bi izdržalo da uđe u prostoriju u kojoj je Divna umrla, pa ih je obavijestila da će odmah nakon ostavinske rasprave kuću prodati.

karleusa-0-1

– Prijatelji su došli kod Jelene i pitali je šta da rade sa Divninim ličnim stvarima, koje moraju da se iznesu iz kuće nakon tragičnog gubitka. Ona im je rekla da ništa ne diraju dok ne prođe ostavinska rasprava, na kojoj će biti odlučeno kome će pripasti mamina imovina. Kako Divna nema nikoga osim Jelene, logično je da će ona naslijediti sve, pa je sada pitanje samo pravne formalnosti kada će se to i desiti– govori dobro obavješten izvor Srpskog Telegrafa i kaže da se Jelena ne usuđuje da kroči u Divninu kuću sada kada je više nema.

divna-karleusa-inst

– Jelena je toliko očajna da i ne pomišlja da uđe u tu kuću. Njeno srce ne bi podnijelo da uđe u sobu u kojoj je njena majka izdahnula. Za nju ta adresa više ne postoji. Najboljem prijatelju je rekla: – Umrla bih onog trenutka kada bih ušla u kuću. Jedino je zamolila prijatelje da joj donesu uramljene slike koje je Divna držala u dnevnoj sobi – završava priču izvor.

divna-10

Kako se dalje saznaje, Jelena je van sebe od bola nakon gubitka majke. Odbija hranu i gotovo da ne spava. Bližnji su već mnogo zabrinuti za nju jer ne vide način kako da joj pomognu da se malo trgne i pokuša da nastavi život.

divna-i-jelena-ns

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *