SVI SE ŠOKIRALI KADA SU VIDJELI JELENU BEZ KOSE, A SADA JE ISPLIVALA ISTINA: On se javio i sve otkrio, OVO JE STRAŠNO!

SVI SE ŠOKIRALI KADA SU VIDJELI JELENU BEZ KOSE, A SADA JE ISPLIVALA ISTINA: On se javio i sve otkrio, OVO JE STRAŠNO!

Divna Karleuša preminula je u nedjelju 3. marta nakon borbe sa dugom i teškom bolešću.

Njena kćerka Jelena Karleuša mnoge je iznenadila kada se u srijedu na komemoraciji pojavila pojavila sa potpuno ošišanom kosom.

divna-karleusa-inst

Čitav region prenio je vijest o preranoj smrti Divne Karleuše, ali i Jeleninoj kosi.

 U jednom videu koji se vrti na YouTube-u iznijete su pretpostavke zašto je pjevačica baš u ovom teškom času odsjekla svoju kosu.

divna-i-jelena

Tekst prenosimo u cjelosti: 

“Jedna od najpoznatijih radijskih voditeljki na ovim prostorima Divna Karleuša preminula je 3. marta ove godine u svom domu, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Njena smrt veoma je teško pala članovima Divnine porodice, a pogotovo kćerki Jeleni Karleuši koja ne može da se pomiri sa činjenicom da njene majke više nema. Kada se Jelena pojavila na komemoraciji posvećenoj Divni mnogi su bili šokirani zbog njene frizure. Naime, Jelena je potpuno skratila svoju kosu, a mnoge je podsjetila na samu Divnu koja je tako izgledala u trenucima dok je išla na hemoterapiju i liječila se od opake bolesti. Inače, Jelena je ovakvu frizuru imala i davne 1997. godine kada je njen veliki hit bila pjesma “Ko ovu dramu režira”. Očigledno je Jelena želela da ovim činom oda počast svojoj majci i na ovaj način iskaže svoju tugu, a mnogi ljudi bliski njoj priznali su da se plaše kako će se pevačica oporaviti od ovog životnog udarca”, ispisano je u videu u kome jedna naspram druge stoje Jelenina i Divnina slika sa kratkom kosom. 

screenshot

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *