KOME ĆE PRIPASTI NJENO NASLJEDSTVO? Otvara se testament Divne Karleuše – Jelena neće ništa dobiti, evo zbog čega (FOTO)

KOME ĆE PRIPASTI NJENO NASLJEDSTVO? Otvara se testament Divne Karleuše – Jelena neće ništa dobiti, evo zbog čega (FOTO)

Pjevačice, navodno, nema u testamentu!

Poznata radijska voditeljka Divna Karleuša zauvijek nas je napustila je 3. marta u svom domu nakon duge borbe sa teškom bolešću. Ova vijest potresla je čitav region, a Divnina ćerka Jelena Karleuša neutješna je otkako je saznala da joj je preselila na blji svijet..


Divna je vječiti smiraj na Novom bežanijskom groblju prije nekoliko dana, a kako se navodi, uskoro bi trebalo da bude otvoren i njen testament.

Divna Karleuša nema puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća na sprat u kojoj je živjela tokom života. Ona je upravo tu kuću poželela da ostavi svojim unukama Atini i Niki Tošić. Još uvijek se ne zna tačno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala kako želi da njene unuke budu nasljednice, jer je bila vezana za njih – kaže izvor i dodaje:


Smatrala je da su Jelena i Duško sebe dovoljno obezbjedili za čitav život, te njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kada se otvori testament, vidjećemo kome će na kraju pripasti nasljedstvo – zaključio je izvor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *