RAZRIJEŠEN SLUČAJ: EVO KO JE PROGONIO ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ

RAZRIJEŠEN SLUČAJ: EVO KO JE PROGONIO ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ

Pjevačica Anastasija Ražnatović je zadnji mjeseci proživljava pravu dramu, ali je njenoj agoniji došao kraj. Naime, policija je privela osobu koja ju je progonila i zbog koje je bila u strahu.

Kako saznajemo, ovo je osoba koja je uznemiravala je Anastasiju Ražnatović na različite načine, zbog čega ona u poslednje vrijeme nije mogla ni slobodno da se kreće.

– Anastasija je uznemiravanje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemiravanja, već je čitava porodica bila uznemirena – kaže izvor upućen u čitavu priču, i dodaje da pevačica sada konačno može da odahne i vrati se normalnom životu.

– Na osnovu svega što je rečeno kada je prijava podneta, policija je radila na slučaju i uhapsila osobu koja stoji iza svih uznemiravanja mlade Ražnatovićeve. Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitelju je određena dijagnoza. Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka. Obuzetost delom i radom mlade Ražnatovićeve mu je postalo opsesija, a kako nije lečen, to se sve više odražavalo na njegovo ponašanje. On je nakon hapšenja podvrgnut detaljnim pregledima stručnjaka i poslat je na lečenje u psihijatrijsku kliniku, gde će me u narednom periodu biti ukazana pomoć. Ipak, kod ovakvih slučajeva lečenje je dugotrajno i niko ne može da garantuje da se neće ponašati isto kada izađe iz bolnice.

Kako saznajemo , doktori su konstatovali da je progonitelj duševno obolio.

– Dijagnoza je “nespecifična neorganska psihoza”, to znači da je osoba izgubila vezu sa realnim svijetom. Poremećaj je neorganski, što znači da nema organskih promjena moždanog tkiva, ali ni klasičnih simptoma psihoze kao što su sumanute misli i simptomi specifični za šizofreniju. Zbog toga je bilo teško predvideti svaki naredni korak ovog čovjeka, što je otežalo njegovo privođenje pravdi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *