PREOKRET, MILJANA OSTAVLJA MILOJKA: Šokirala je ovom izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta

PREOKRET, MILJANA OSTAVLJA MILOJKA: Šokirala je ovom izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta

Najkontroverzniji par Srbije Milojko (73) i Milijana (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dvije nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti.

Ranije su otkrili da će zajedno ući u rijaliti, ali ako je suditi prema Miljaninoj izjavi za agenciju RINA ona planira da uđe u rijaliti bez njega. 

miljana-i-milojko1

Milijana kaže da želi da uđe u neki od ovih tv rijalitija, međutim Milojko najvjerovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova djeca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

“Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti”, kaže Milijana.

miljana2

Ogroman broj komentara koji pristižu sa svih strana tiču se se**a i vijagre, a MIlijana otrkiva sve detalje.

“Imamo se** skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Miljana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u se**u. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u se**u, uvijek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, mada mi je njegova ljepota na prvom mjestu” – dodaje Milijana.

miljana6

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najljepša svadba ikada! Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

miljana7

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *