KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG MILIJARDERA: Imaju bebu, a njena fotografija u bikiniju izazvala je pravi RAT na Instagramu!

KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG MILIJARDERA: Imaju bebu, a njena fotografija u bikiniju izazvala je pravi RAT na Instagramu!

Playboy model Ksenija Deli 2016. godine udala se za 36 godina starijeg egipatskog milijardera Osama Fathija Rabaha Al-Šarifa.

Oni su prošle godine objavili kako čekaju bebu.

Tada je Ksenija sa svojim fanovima podijela fotografiju na kojoj ponosno pokazuje stomačić u plavom bikiniju.

screenshot1

Ona ih je upitala i šta misle – da li nosi djevojčicu ili dječaka, na šta je dobila na stotine različitih odgovora. “Draga, rodi nam djevojčicu koja je tako slatka kao ti”, “Biće djevojčica, i to prelijepa, isto kao i ti”, “Mama mi je jednom rekla da ako stomak raste ka dole onda je dječak. Ako ide ka gore – ona je djevojčica”, samo su neki od komentara.ž

53297125-781937165516460-2485521033774066792-n

Ona je priznala kako ju je suprug osvojio dragocenim poklonima, dijamantima, velikim buketima cvijeća i izletima u privatnom avionu, a uglavnom je nailazila na gomilu uvreda i oštrih komentara na račun svog izbora. 

Na to im je samo odgovorila:

screenshot3

“Ko ste vi da sudite život koji živim. Nisam savršena i ne moram to i da budem. Prije nego što počnete da upirete u mene prstima, pobrinite se da su vam ruke čiste”, citirala je ova 28-godišnja dama Boba Marlija prilikom obraćanja onima koji su osudili njen izbvor.

Na svijet je nedavno stigla i njihova princeza.

screenshot2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *