U OVOJ RASPALOJ KUĆI ODRASLA JE SEKA ALEKSIĆ: Nije imala WC ni šporet, a onda se BIJESNIM KOLIMA provozala selom! (FOTO)

U OVOJ RASPALOJ KUĆI ODRASLA JE SEKA ALEKSIĆ: Nije imala WC ni šporet, a onda se BIJESNIM KOLIMA provozala selom! (FOTO)

Pjevačica Seka Aleksić sada uživa u luksuznom životu, ali nekada nije bilo tako. Ona je djetinjstvo, nakon što je pobjegla iz Zvornika, provela u bijedi, u selu Lipolist pokraj Šapca.

Kurir.rs

Ekipa Kurir Starsa posjetila je ovo mjesto koje, kako kažu mještani, Seka nije zaboravila. Njene nekadašnje komšije za pjevačicu, koja se izdigla iz blata i radom stekla sve ono što danas ima, imaju samo riječi hvale.

Prema priči starijih meštana, pjevačicina majka Ibrima baš se mučila tokom odgajanja Seke i njenog brata. Oni su se zbog nemaštine često selili, a najduže su se zadržali u jednoj maloj, oronuloj kući.

– Seka je s porodicom prvo živjela u jednoj sobi u školskom dvorištu koje više nema, potom kod mog komšije u dvorištu, a onda su se preselili u ovu malu kuću – rekao je jedan stariji čovjek koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime i pokazao njen nekadašnji dom.

– Nije imala novca, ali je ipak uvijek bila raspoložena. Svi su je voljeli. Seka je bila dobar đak i uvijek je voljela da pjeva. Svima je drago što je uspela u životu. Zaslužila je sve najljepše jer se njena majka dosta namučila u životu s djecom i mužem koji je volio da popije. Njen pok.ojni otac Milorad se odselio u Loznicu – kaže on.

Pjevačica je prije četiri godine posjetila svoje selo jer je željela da kupi jedan kafić.

– Vidjeli smo je u bijelom “mercedesu”. Čuli smo da se raspitivala za jedan kafić koji je planirala da kupi, ali na kraju ga nije uzela. Znam da je želela da ima nešto svoje, a inače je ranije dosta pomagala ljudima koje poznaje cijeli život – kaže konobar iz lokalnog bara koji nije htio da se slika niti da mu se ime pominje u novinama.

U selu su saznali da je Ibrima nakon što se razvela započela život s izvjesnim Nedeljkom Ignjatovićem.

– Seka je s porodicom u kući Nedeljka živjela tri godine. Znam da je bila dobro i poslušno dijete. On ju je vozio u Zvornik i Loznicu kada je snimala ploče i imala gostovanja. Dosta joj je pomagao. Kada se njena majka rastala sa od njega, i Seka je otišla. Nije mu bila na sah.rani jer mislim da nije ni znala da je prem.inuo– rekli su u Lipolistu.

Pjevačica danas uživa u luskuzu u Staroj Pazovi koji je sama mukotrpnim radom i trudom stekla. Porodica je njena najveća sreća, a najveću sreću osetila je kada je rodila sina Jakova sa suprugom Veljkom Piljikićem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *