Milijanu (21) nije briga što su joj roditelji poludjeli zbog njenog dečka Milojka (74), a sestra plače: Mogu da me se odreknu, ja ću i dalje da ga volim!

Milijanu (21) nije briga što su joj roditelji poludjeli zbog njenog dečka Milojka (74), a sestra plače: Mogu da me se odreknu, ja ću i dalje da ga volim!

Milijana Bogdanović (21) toliko je sigurna u svoju ljubav sa 74-godišnjim Milojkom Božićem iz Pilatovića da je spremna da se suprotstavi i svojim roditeljima.

– Javila mi je sestra da su je novinari zvali i da su moji majka i otac rekli medijima da su razočarani u mene, neće više ništa sa mnom ili šta već… E, pa nek znaju da me ne zanima, ja ću još više da se volim sa Milojkom, bićemo zajedno, neka budu sigurni – uznemireno nam je ispričala Milijana.

Ona je za Telegraf kada su je prvi put kontaktirali ispričala da ima punu podršku svojih najbližih. jer njenog 54 godine starije izabranika poznaju već dugo, s obzirom na to da im je dugogodišnji komšija. Tako i Milojko poznaje Milijanu, od kad se rodila.

– Moja majka neće to da mi pokaže, ali vjerovatno je pogađaju komentari više od mene. Zna oduvijek Milojka, nikad joj nije smetala naša veza, samo sada ne može da povjeruje kakvih komentara ima – tvrdila nam je u nedjelju, 17. marta, Milijana.

Šta se dogodilo za samo tri dana, nije znala da nam objasni.

– Ne znam, do juče me je majka podržavala – iznervirana je ona bila do trenutka pisanja ovog teksta. Šta će da radi, kaže tek će da vidi.

Kao par oni su još od 8. marta obilježili vjeru u svoju ljubav vjeridbom, a krunisaće je brakom jer im je vjenčanje zakazano za 7. septembar.

Njeni roditelji oglasili su se juče, nezadovoljni zbog pažnje koju dobija njihova kćerka.

– Ja ne postojim otkako je ona sa njim! Ne spominjite mi tog starca! Jako sam razočaran u kćerku – rekao je Milijanin otac, ne želeći da mu se spominje ime.

Njena majka prije svega je razočarana.

– Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to objelodanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentarišu kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dvije žene. Pa čak i kćerku staru 31 godinu – kaže Slađana Bogdanović, Miljanina mama.

.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *