Nju ljubi muškarac stariji 53 godine od nje, žele dijete, A KONAČNO JE NEKO PODRŽAO OVU NESVAKIDAŠNJU LJUBAV

Nju ljubi muškarac stariji 53 godine od nje, žele dijete, A KONAČNO JE NEKO PODRŽAO OVU NESVAKIDAŠNJU LJUBAV

Milijana Bogdanović i Milojko Božić iz dana u dan sve više intrigiraju javnost, a svoju ljubavnu priču ne žele da prekidaju bez obzira na glasine koje svakodnevno slušaju.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su zaljubljeni kao tinejdžeri, barem tako kažu, a uprkos tome što se Milijanina porodica protivi njenom izboru njih dvoje i dalje u javnost iznose detalje iz svog ljubavnog života i ne žele da stave tačku na sve lijepo što im se trenutno dešava.

Ipak, postoji i jedan član porodice koji Milijanu podržava, upravo zato što je nekada davno bila u veoma sličnoj situaciji. Baka Danica Bogdanović  je otkrila šta misli o njihovoj vezi:

Image result for Milijana

– Milijana je povukla na mene, i ja sam voljela starije. Muž je od mene bio stariji 15 godina, u to vrijeme, to je bio skandal – kaže baka Danica Bogdanović sa osmijehom i dodaje:

– Ja jesam seljanka jer živim ovdje u selu, a ovi što pričaju gluposti o njima su seljačine u glavi! Njenom ocu je sad teško, ali vjerujem da će se sve uskoro unormaliti. I mlađa sestra, kad se pročulo za priču, tri dana je plakala. Ako je mojoj Milijani i Milojku lijepo i ako su sretni, i ja sam sretna!

Podsjetimo, Milijana i Milojko su već odredili i datum vjenčanja, a buduća mlada čak je probala i jvenčanice. Njih dvoje planiraju da imaju i dijete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *