Tužna ljubavna priča Jelene Karleuše: Trebala se udati za njega, ali je ubijen!

Tužna ljubavna priča Jelene Karleuše: Trebala se udati za njega, ali je ubijen!

Zoran Davidović, koji je poznatiji pod nadimkom Ćanda, izrešetan je 2000. godine, na današnji dan, u automobilu “Audi A8”. Sa njim je u automobilu bio i Ivan Stojanović koji je također nastradao.

Nepoznati napadači pucali su iz automatske puške “kalašnjikov” iz automobila “audi” bez registarskih tablica, koji se paralelno kretao s žrtvinim vozilom, prenosi Alo.rs.

Ubice su pobjegle ka centru Beograda, a “audi” je pronađen spaljen u Hercegovačkoj ulici u Zemunu.

Zoran Davidović bio je dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju. Zvanično, nikada nije bio u sukobu sa zakonom.

Rođen je na Miljakovcu gdje je i živio, a u tom naselju je izgradio velelepnu kuću. Planirao je da se sa Miljakovca preseli u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa pjevačicom Jelenom Karleušom.

Njihova romansa počela je 1999. godine. Govorilo se da imaju mnogo toga zajedničkog.

“Mislim da konstantno trenje dvije jake ličnosti daje savršenu cjelinu”, okarakterizirala je Jelena tada svoju vezu sa Ćandom.

On je pričao da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na drugačiji način otkad se zabavlja sa popularnom pjevačicom:

“Kad se pogledam u ogledalo, kažem: “Kakav šmeker!” Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila bingo”, govorio je Davidović. Ipak, i kada bi se našalio na račun njihove veze, odmah bi dodao da je najljepši, ali da je njegova djevojka ljepša čak i od njega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *