Beskućnik je molio za malo para, a jedan od gostiju mu je dao svoju BANKOVNU KARTICU I PIN! Nakon nekoliko minuta VELIKI PREOKRET!

Beskućnik je molio za malo para, a jedan od gostiju mu je dao svoju BANKOVNU KARTICU I PIN! Nakon nekoliko minuta VELIKI PREOKRET!

Sve je manje onih koji danas gledaju da pomognu ljudima u nevolji.

Ovaj snimak nastao na ulicama engleskog grada Newcastlea obišao je društvene mreže.

Na snimci možete da vidite beskućnika koji vraća bankovnu karticu čovjeku koji sjedi na terasi jednoga kafića a koju mu je dao, zajedno sa PIN brojem kako bi sebi uzeo 20 funti ili oko 30 eura.

1

Ovu neobičnu scenu je snimio Jack Fada koji ima 27 godina i koji je radio na gradilištu jedne zgrade koja se nalazila u blizini toga kafića gdje se sve desilo. Snimak je za manje od dva dana pogledalo skoro 200 hiljada ljudi, a svi su više nego iznenađeni, a mnogi i frapirani velikodušnošću gosta kafića, ali i poštenjem beskućnika prije svega, tako da je i sam autor ovoga snimka ispod svoje objave napisao objašnjenje cijele scene.

Napisao je kako je beskućnik prišao kafiću kako bi pokušao da od nekoga dobije nešto novca, da bi u jednome trenutku jedan muškarac izvadio svoju  bankovnu karticu i dao je beskućniku, a još mu je i rekao svoj PIN broj te da sam ode do bankomata i da podigne 20 funti.

2

Beskućnik je otišao, ali se ubrzo i vratio sa karticom, ali i papirom koji je uzeo na bankomatu i koji je pokazao koliko je tačno novca uzeo.

Pogledajte ovaj dirljivi video:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *