NAKON TRI MJESECA PAUZE: Honorar za koji se Aleksandra Subotić vraća u “Zadrugu” je impresivan

NAKON TRI MJESECA PAUZE: Honorar za koji se Aleksandra Subotić vraća u “Zadrugu” je impresivan

-Čujem se često sa Aleksandrom, poslije svega smo ostale dobre. Što se tiče savjeta za povratak u rijaliti, pa ne bih baš sve da otkrijem. Ne znam da li je dobro što ulazi ili nije. Rekla sam joj da bude staložena i opuštena koliko god da je to moguće. Pratim “Zadrugu” koliko stignem, pa vidjećemo šta će da bude – izjavila je Biljana Dragojević, Davidova majka.

Ovo je, premda nije precizirala datum povratka na imanje u Šimanovcima, potvrdila i sama Aleksandra u posljednjem intervjuu.

– Dobila sam odličnu ponudu da se vratim u “Zadrugu”, a jedino što mogu da otkrijem je da ću za preostala dva mjeseca rijalitija dobiti veći honorar nego što će David dobiti za svih devet mjeseci. Želim da obezbijedim kćerku Magdalenu i da se sama brinem za nas dvije. Džaba Davidu što me je huškao da udarim Minu, Ramonu, Matoru, džaba mu je što mi je otvarao vrata da izađem i od mene pravio nešto što nisam. Vratiću se u “Zadrugu” i predstaviću se u najboljem svjetlu – izjavila je Subotićeva.

The post NAKON TRI MJESECA PAUZE: Honorar za koji se Aleksandra Subotić vraća u “Zadrugu” je impresivan appeared first on Express.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *