Marina Tucaković pobijedila rak: Evo kako se sve liječila, i kome je najzahvalnija!

Marina Tucaković pobijedila rak: Evo kako se sve liječila, i kome je najzahvalnija!

Rezultati sa posljednje kontrole na kojoj je bila početkom mjeseca pokazuju, kako se navodi, da u organzimu Marine Tucaković skoro da više uopšte nema malignih ćelija, te da je tekstopisac na korak do izliječenja.

Marina je sigurna da je vjera odigrala ogromnu ulogu i zahvalna je Bogu, napominje izvor, koji je krije radost povodom značajnog poboljšanja stanja Tucakovićke.

“Ovo je zaista čudo, svi smo presrećni”, počinje izvor, pa nastavlja: “Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanijemila od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak vjeruje da sve duguje Bogu, pošto je jedna njena bliska prijateljica mjesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda”.

“Tu je ostavljala pozamašan prilog za ikone i freske, a molila je čak sedmoricu sveštenika da se na svakoj liturgiji mole za Marinino zdravlje. Oni su to svakako prihvatili jer važe za manastir koji svima izlazi u susret. I sama Marina odlazi tamo na liturgije, ali ne redovno jer je još uvijek slaba, mada će vjerovatno ići češće, samo da još malo ojača. Sigurna je da joj je Bog pomogao i sada zna da je vjera najbolji lijek za sve. Svima koji pate od neke bolesti preporučuje se da se pored liječenja okrenu i crkvi. Zahvalna je toj prijateljici neizmjerno jer joj je ona usadila taj odsos prema religiji i uvjerila je da ne smije da gubi nadu”, zaključuje izvor.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *