UPRAVO SE OGLASIO ŠABANOV VANBRAČNI SIN, BIJESAN JE: Progovorio o testamentu, EVO ŠTA JE GOCA URADILA!

UPRAVO SE OGLASIO ŠABANOV VANBRAČNI SIN, BIJESAN JE: Progovorio o testamentu, EVO ŠTA JE GOCA URADILA!

Vanbračni sin Šabana Šaulića Robert Omaljev (47) nakon 40-dnevnog pomena, koji su danas dali njegovom ocu Šabanu, progovorio je o nasljedstvu koje mu slijeduje i rekao da će oboriti testament, ako njega nema u njemu!

Naime, on se danas nije pojavio na grobu svoga oca, a za to je dao i pojašnjenje:

saban

– Dugo sam razmišljao šta treba da radim i zaključio sam da ću ja sve rado prihvatiti i uzeti što mi pripada. Očekujem da ću dobiti poziv na sud kada se bude dijelila imovina. Nadam se da će taj poziv stići, ako me uopšte ima u testamentu – započinje priču Robert i nastavlja: 

– Ja ne znam šta mi je pokojni otac ostavio i da li mi je nešto ostavio. Neki kažu da je sastavio testament pre smrti, dok drugi tvrde da nije. Ja sam se posavjetovao sa mnogima i svi mi kažu da imam pravo na imovinu, odnosno da nema razlike između ostale Šabanove djece – Ilde, Sanele i Mihajla i mene. Neću ja mnogo o tome da pričam, nakon ostavinske rasprave, sve će se znati. A što ja ne bih uzeo ono što mi pripada? – rekao je Šaulićev vanbračni sin za “Srpski telegraf”. 

robert

Robert je istakao i da mu je veoma žao što mu niko od porodice nije javio kada će se njegovom ocu davati 40 dana. 

– Nisam bio na očevom grobu, jer me niko nije obavijestio da će mu se danas davati 40 dana. Ali, koliko znam i po mom proračunu, mom ocu je sutra 40 dana. Ako se računa od dana sahrane, onda je to sutra. Mene uopšte ne čudi što me nisu pozvali, ali mi je zaista krivo što me nisu obavijestile barem Šabanove sestre. Vidjeli ste, ja sam bio na sahrani, ni tada me nisu pozvali na ručak, a kamoli sada – priznaje Robert i dodaje: 

robert1

– To od njih nije glupo ponašanje, već bezobrazluk! Goca je uvek bila takva, mnogo bezobrazna, i uvijek je bilo onako kako ona kaže. Moj otac Šaban je to znao, ali nije htio da se svađa, pa je ćutao. Ona je jednostavno takva žena. Moj otac je za Gocu bio mašina za pravljenje novca. Služio je samo da radi i zaradi, bio je gost u svojoj kući. Meni je mnogo žao Ilde, Sanele i Mihajla, oni su dobra djeca, ali nisu imali majku kako treba, da ih nauči pravim vrijednostima – zaključuje Robert.

– Čuo sam da postoji testament, ali zaista ne razmišljam o njemu. Kako je otac odlučio, tako će i biti – rekao je tada Robert takođe za “Srpski telegraf”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *