Mračni detalji iz života Milijaninog dragog: Milojko je radio je za Arkana, a ovako je zaradio stan u Beogradu…

Mračni detalji iz života Milijaninog dragog: Milojko je radio je za Arkana, a ovako je zaradio stan u Beogradu…

Otkako su Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji “dečko” Milojko Božić napustili Pilatoviće, njihove komšije i rođaci otkrivaju nevjerovatne stvari o najčudnijem paru.

Naime, stari Milojko nije toliko naivan koliko želi da se prikaže, jer se godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja.

Božić se družio sa žestokim momcima u Beogradu kada je napustio selo i otišao da zaradi za porodicu. Zaposlio se u čuvenoj kockarnici u hotelu “Jugoslavija” na Novom Beogradu, koju je tada držao Željko Ražnatović Arkan.

Milojko je stekao Arkanovo povjerenje, pa je jedno vrijeme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio 15 godina i za to vrijeme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima. Sa Kristijanom Golubovićem je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji prisjeća se zajedničkih dogodovština.

“On je čovjek koji se svega nagledao i na kraju radnog vijeka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo”, otkriva za beogradske medije Milojkov komšija koji je insistriao da ostane anoniman i dodaje:

“Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbijedio djecu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvijek ih je finansijski pomagao. Jedna kćerka mu je otišla u inostranstvo, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove djevojke, koji žive u skromnoj brvnari”, zaključuje mještanin Pilatovića za Espreso.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *