TEŠKO MI JE BILO DA SAM IH MOLILA DA MI UZMU ŽIVOT: Saslušana R0BINJA! SlL0VALI je metlom, čupali nokte, tjerali da jede izmet i to sve pred maloljetnom djecom

TEŠKO MI JE BILO DA SAM IH MOLILA DA MI UZMU ŽIVOT: Saslušana R0BINJA! SlL0VALI je metlom, čupali nokte, tjerali da jede izmet i to sve pred maloljetnom djecom

Protiv Mileve Martinov i njenog supruga Nenada Petrovića podignuta je 0ptu/žnica za trgovinu ljudima, nakon što su više od dve godine mu/č//ili b0lesnu Jelenu V.

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je 0ptu//žnicu protiv Mileve Martinov (28) i njenog dečka Nenada Petrovića (36), koji su gotovo pune dve godine u svojoj kući u naselju Veliko polje kod Obrenovca držali u zatočeništvu, zl0stavljali i mučili Jelenu V. (28) iz okoline Pančeva.

Kako saznajemo, supružnici iz pakla su optuženi za krivično delo trgovine ljudima u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora, ali ukoliko se tokom postupka dokaže da je žrtva pretrpela i teške povrede, zlostavljači bi mogli da budu kažnjeni i sa 15 godina.

Terali je da jede izmet

Slučaj koji je zgrozio Srbiju otkriven je sredinom oktobra prošle godine, kada je policija nakon anonimne dojave upala u kuću Mileve i Nenada i zatekla jeziv prizor. Nesrećna žena bila je u očajnom zdravstvenom stanju, a detalji zverskog mučenja koje je preživela šokirali su i najiskusnije inspektore.

– Jelena je ispričala da je kod svojih mučitelja pronašla utočište nakon što je pobegla iz svoje porodične kuće, gde je takođe trpela nasilje. Prvih nekoliko meseci su se lepo slagali, ali je nakon toga u kući zavladao pakao zbog Milevine ljubomore. Jelenu je počela brutalno da zlostavlja, kako fizički tako i psihički, a ubrzo se svemu priključio i Nenad. Pored batinanja, čupali su joj nokte, terali da jede izmet, a čak ju je Mileva navodno i silovala metlom – ispričao je Kurirov izvor nakon hapšenja supružnika iz pakla, dodajući da su scene zverskog mučenja sve vreme gledala i njihova maloletna deca.

Neviđena tortura

Nakon što je pokrenuta istraga protiv mučitelja, utvrđeno je da je njihova robinja teško obolela i da ima karcinom, a na saslušanju pred tužiocem ona je ponovo govorila o torturi koju je prošla.

– Toliko su me mučili da sam ih molila da me ubiju. Jednom sam pokušala da pobegnem, ali sam se plašila da će me uhvatiti. Dovodili su neke muškarce da imaju seks sa mnom i za to uzimali pare, a terali su me i da prosim – navodno je ispričala nesrećna Jelena na saslušanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *