Potresna ispovijest majke brutalno pretučenog dječaka u BiH, ljekari mu odstranili dio organa!

Potresna ispovijest majke brutalno pretučenog dječaka u BiH, ljekari mu odstranili dio organa!

Prije nekoliko dana na gornjoj Katini (Jajce) desio se ponovo incident vršnjačkog nasilja. A.V. rođen 2001. godine je fizički napao E.O. ,rođen 2003. godine u Jajcu.

Taj napad je prouzrokovao unutrašnje krvarenje kod šesnaestogodišnjeg E.O. nakon čega su mu doktori, hirurzi na kantonalnoj bolnici u Travniku morali odstraniti jedan dio organa, tačnije dio slezine.

“Veoma sam uplašena i rastresena! Ne znam gdje, kud i kome da se obratim! Šećer mi se povisio kao i tlak, ali nije riječ o meni nego o mom djetetu koji je ostao bez dijela organa” izjavila je majka Mirela.

“Ni slutila nisam da bi ovakvo nešto moglo da se desi jer ne mislimo nit želimo kome zlo. Financiska sredstva su katastrofa jer ja ne radim, a muž je tek počeo u nekoj firmi prije 10 dana! Nemamo puno primanja a ne znamo koliko će koštati svaki dan u bolnici, koliko će koštati liječenje.. Situacija je teška što psihički što financijski.”

“Razlog zašto je A.V (18) napao mog E.O. (16) je smiješan. Moj sin je dotičnom mladiću nešto rekao, pa je ovaj poludio i počeo ga udarati” izjavila je zabrinuta majka Mirela za portal Crna-Hronika.

Roditelji povrijeđenog dječaka nadaju se da će njihovo dijete doći kući oporavljeno, ali i oni moraju također biti upoznati sq nastalom situacijom a i kakve posljedice ce E.O snositi poslije ovog slučaja.

“Kada pogledate ove slike iz bolnice, ne možete ni pomisliti kakava nas tek pobra čeka sa bolničkim tropkovima, troškovima advokata. Još ne znamo šta ćemo i kako” kroz suze govorila je majka povrijeđenog dječaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *