BILA SA LJUBAVNIKOM U WC DOK JE MUŽ ČEKAO ISPRED: Andreana Čekić nije mogla da obuzda strasti! 15 MINUTA TRAJALA AKCIJA!

BILA SA LJUBAVNIKOM U WC DOK JE MUŽ ČEKAO ISPRED: Andreana Čekić nije mogla da obuzda strasti! 15 MINUTA TRAJALA AKCIJA!

Proradile strasti Pevačica je petnaestak minuta s Markom bila zaglavljena u toaletu kafane, odakle su se čuli uzdasi I poljupci, dok se Ivan provodio na samo nekoliko metara od njih.

Andreana Čekić kad voli, voli do daske, ma kakve okolnosti bile. To je nedavno dokazala kada se sa novim dečkom, oženjenim Markom Miloševićem, zaključala u WC jedne kafane, dok je njen bivši suprug Ivan Miladinović sedeo ispred.

Zavrzlama

ANDREANU NAPALA MARKOVA ŽENA

Novi dečko Andreane Čekić Marko Milošević je u braku i ima devetogodišnje dete. Njegova supruga M. M. oglasila se nedavno za medije i napala pevačicu da ju je mesecima lagala i da je njenom sinu oduzela oca. Ona je tvrdila da su se njih dve sprijateljile jer njen muž radi sa pevačicom, da su se pozdravljale, posećivale. Za njihovu vezu saznala je 8. marta, kada su viđeni na Đanijevom koncertu u Štark areni. Marko je ženi priznao da se zabavlja sa Čekićevom i tražio da ih pusti da žive srećno.

Kako Kurir saznaje, folkerka je nedavno izašla u provod sa novim partnerom na nastup Dragog Domića, gde se na istom mestu zatekao i njen doskorašnji muž, s kojim je u žestokom javnom ratu. Međutim, Čekićeva se trudila da ne obraća pažnju na njega, pa se prepustila uživanju sa Miloševićem. Očigledno su ih strasti malo više uzdrmale čim su se u jednom trenutku izgubili s mesta i otišli u toalet na petnaestak minuta. Ne verujemo baš da folkerka ne sme sama da ode i obavi šta ima da obavi, pa da mora dečko da je prati u stopu.

– Samo oni znaju šta su radili. Jedna gošća dugo je čekala ispred vrata toaleta, ali bilo je zaključano. Kada je čula poljupce, uzdahe i krike, počela je da kuca na vrata, a potom i da lupa iz sve snage, ali niko nije otvarao. Tek nakon deset minuta Andreana je izašla s dečkom podruku. S obzirom na to da je pevačica pristojna, kulturno se izvinila devojci što je čekala. Kada se smestila za svoj sto, sve vreme je pevala, igrala i ljubila se sa Miloševićem, iako je samo nekoliko metara dalje sedeo njen bivši suprug. On je bio sa pevačem Urošem Živkovićem i u više navrata bacao je oko na Andreanu, koja ga nije ni pogledala. Nije dozvolila da joj uništi lepo veče i dobro raspoloženje, budući da Čekićeva obožava kafane, dobru muziku i piće, a po njenom izrazu lica bilo je jasno da se dobro provodi i da je ne zanima šta ko misli – otkriva naš izvor sa lica mesta, dok do Andreaninog komentara nismo uspeli da dođemo.

Inače, Marka Miloševića sa Andreanom je upoznao upravo Ivan Miladinović, dok su bili u braku. Pošto je Ivan bio šef njenog benda, on je angažovao i Marka, pa se može reći da je Andreani bivši doneo budućeg!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *