SRAMOTA! Moja koleginica je došla na posao OVAKO OBUČENA, i svi se zgrozili ZBOG OVOG DETALJA NA NJENOM STOMAKU: VIDITE LI ZAŠTO?

SRAMOTA! Moja koleginica je došla na posao OVAKO OBUČENA, i svi se zgrozili ZBOG OVOG DETALJA NA NJENOM STOMAKU: VIDITE LI ZAŠTO?

Danas je moja koleginica ušetala u redakciju u sasvim običnoj, svakodnevnoj odevnoj kombinaciji, ali je ipak cijli kolektiv zurio u nju širom otvorenih očiju.

Gola moda – prikladna za posao ili ipak ne?

c

Naime, Marija je došla u uobičajenoj kombinaciji većine djevojaka, iskombinovavši farmerke i moderan, kratak džemperčić, ali joj je dužina istog zadala muku, pošto je u najmanju ruku neprikladan za posao.

Bodi u boji kože – pogrešan izbor?

Ona je doskočila ovom problemu, pa da ne bi u kancleriji šetala golog stomaka, a i rizikovala da “prehladi” bubrege, obukla je bodi ispod džempera, ali je njen izbor ipak naišao na podijeljena mišljenja među kolegama.

cc

Marija je obukla bodi u boje kože, pa na prvi pogled zapravo djeluje kao da je zaista golog stomaka i da je pokazala više nego što je pristojno, a tek kada bolje zagledate – shvatite da je riječ o vještom modnom triku i da je ona stvarno “zakopčana do grla”.

ssa

Šta vi kažete – da li je naša koleginica napravila “sramotan” modni izbor ili ipak ne?

Podsjetimo, Jovana Joksimović nedavno je digla pravu pompu u javnosti, pojavivši se u haljini koja je takođe imala “goli dio”, a mnogi su njenu kombinaciju nazvali “modnim incidentom”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *