BORA DRLJAČA I ERA OJDANIĆ: Imaćemo trojku s Milijanom, Milojko može samo da gleda

BORA DRLJAČA I ERA OJDANIĆ: Imaćemo trojku s Milijanom, Milojko može samo da gleda

Bora Drljača (77) i Era Ojdanić (71) skovali su pakleni plan – da rastave Milijanu Bogdanović (21) i Milojka Božića (74).

Naime, „stari vuk“ i „pauk“ pokušaće da smuvaju kontroverznu devojku i imaju seks utroje, ali samo pod uslovom da njen dečko to posmatra. Inače, pevači su potpisali ugovor da se u narednih mesec dana svako veče pojavljuju u „Parovima“ na dva sata kako bi izazvali opšti haos.

– Imamo učešće kao na tezgama, pa smo to debelo naplatili produkciji. Nema džabe ni kod stare babe. Narod nas voli, gde god dođem, svi me pitaju: „Gde ti je Era?“, a njega „Gde ti je Bora?“ Mi smo kao blizanci. Obojica smo u punoj snazi, nema jačih od nas na estradi. Ovi mladi nemaju takvu energiju kao mi, a pogotovo Erinu. Upoznali smo Milijanu i Milojka. Mene ne zanimaju godine. Šta to znači? Moj drug i ja delujemo sto puta mlađe i sposobnije od Milojka, kakav, bre, Milojko! Ja sam opasan kao stari vuk kad uđe u kuću i napadne mlado jagnje. E, tako ću ja Milijanu – kaže Bora.

Inače, Milijana je pred ulazak u rijaliti izjavila da je Era dobar frajer za svoje godine i da bi ušla s njim u emotivnu vezu ako bi se potrudio oko nje. Ojdanića je to uzbudilo, pa po svaku cenu hoće da je osvoji. Naravno, Drljaču ne izostavlja iz priče.

– Milojko je gotov! Žao mi je mog zemljaka, ali Milijana pada pod moje noge 99 odsto. Gledala me je tako zaljubljeno, a Milojku je pozlilo, pa su morali da mu mere pritisak. Obećavam da ćemo Bora i ja smuvati malu i imati opasnu trojku, a Milojko može samo da gleda. Moraće da se pričuva. Kad se uzbudim, samo bacim na sto. Kad mi krene naboj, može 100 kamera da me snimi, ja ubijam u seksu – zaključuje Era.

PRED SVIMA SI MI UVALIO K*RAC, A NEĆEŠ NIŠTA DA MI OSTAVIŠ: Milijana (21) napala svog 53 godine starijeg dečka zbog nasledstva, a onda mu zapretila ŠAMARČINOM! HAOS USRED EMISIJE (VIDEO)

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21), posle priznanja da da je ona uporedo sa Milojkom imala još jednom vremešnog dečka koji je trebalo da prepiše stan na nju, žestoko su se posvađali u dvorištu luksuzne vile.

“Nemaš razloga da se plašiš. Ovo je glupiranje?!”, bila je ljuta Milijana na Milojka.

“Ovo je glupiranje. Nego šta je nego. Ne razumem, ne želim da se svađam. Sve se snima što mi radimo”, neraspoložen je bio Milojko.

“Ja te ostaviti neću, ali ništa mi od tebe ne treba. Pitanje je da li će išta biti od onoga što smo dogovarali. Ja znam da tebe to ne interesuje, jer da te interesuje… Kad si ti nešto uradio prvi?! Kad si meni ti prišao prvi…”, viknula je Milijana.

“Ne mogu više da se svađam. Boli me ovde”, šaputao je Božić.

“Kad si ti pokazao da te nešto zanima u vezi mene. Kad

“Evo dokazao sam. Evo došao sam ovde, kako nisam pokazao”, pravdao se Milojko.

“Pa vidim, pred celom Srbijom mi uvalio k*rac. Napolju sam ti rekla da ja nisam glupa i da vidim šta ti radiš”, skoro je zaplakala Milijana.

“Ma hajde, što smo dolazili ovde. Mogla si me ostaviti tamo i doviđenja”, zaključio je Milojko, a Milijani nije bilo baš jasnije.

“Ja tebe ili ti mene? Zoveš lepo Jasnu i nek te gleda. Tek ću da vičem i da tučem”, vikala je Milijana.

“Šta sam ti uradio za ovih pet meseci”, pitao se Božić.

“Kad treba da se ženiš, onda je super pet meseci, a kad treba nešto da se ostavi onome ko zaslužuje, onda ti je pet meseci malo”, vikala je Milijana.

“Ostaviću ti, normalno”, hteo je da je uteši Milojko, što je još više iznerviralo Milijanu: “Hoćeš da ti sad lupim šamar i izađem, jel hoćeš. Mogu ovde da budem samo da ne bi umro”!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *