STVARI IZMAKLE KONTROLI! POŽGAJ POLJUBIO MILIJANU: Njen 53 godine stariji dečko goreo od besa, odmah je nastala SVAĐA! (VIDEO)

STVARI IZMAKLE KONTROLI! POŽGAJ POLJUBIO MILIJANU: Njen 53 godine stariji dečko goreo od besa, odmah je nastala SVAĐA! (VIDEO)

Aleksandar Požgaj je tokom jedne žurke sve vreme gledao Milijanu Bogdanović, koja je ušla u rijaliti sa 53 godine starijim dečkom, što je njemu opasno zasmetalo.

Miljana i Aleksandar su se sve vreme smeškali jedno drugom, gledali se, a na kraju je Požgaj prišao i pokušao da je poljubi.

Međutim, ona je pokušala da se izmakne, a sve je to sa strane gledao ljuti Milojko, koji se nakon toga sa njom posvađao.

OSJEĆALA SE NA VINJAK KAD MI JE DOŠLA U KREVET! Milojko ljubomoran kao pas, pobijesnio zbog Milijane i Požgaja: Pao kad je čuo da se GRLE I LJUBE!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić zatresli su celu vilu “Parova” tokom skandaloznog “Parografa”, odgovarajući na najintimnija pitanja. Međutim, nakon emisije, rijaliti veselje tek im je zamrsilo konce zbog sumnje da se mladoj Milijani dopao Aleksandar Požgaj.

Kažu da ti imaš novu simpatiju u vili, Požagaja, a vama je sinoć pozlilo… ?

“Požgaj malo više pravi igru, ona to ne razume. Ja sam njoj to rekao. Požgaj je Pera Detlić, on je obeležen ovde… Šta ima mene da osuđuje? Ja osuđujem njega, što on nema decu. Ona kada je došla u krevet ja sam joj rekao, vidim malo miriše na vinjak… Nisam ljubomoran daleko od toga”, govorio je Milojko, ali njegov pogled govorio je suprotno.

Milijana se samo dodala da od toga nema ništa.

Svi su primetili da je sinoć bila veoma zadovoljna i srećna. Jako joj je prijalo novo društvo, dok je Milojko tugovao u sobi.

“On je morao sinoć u krevet. Da sam ja htela da ostanem sa Požgajem napolju – ja bih ostala”, istakla je Milijana.

Milojko je, zatim, ljutito dodao da je došla tek posle pola sata, pa se pitao da li joj je neko preneo da mu nije dobro. On je primetio da je prvo veče kada je otišao da legne – Milijana odmah pošla za njim. Sinoć, pak, došla je posle pola sata. Kaže da je imao pritisak 180 sa 112, a čuo je da je Požgaj grli i ljubi.

Ona se na to samo nasmejala, ističući da joj niko nije rekao da njenom Milojku nije dobro.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *