Svi se pitali ŠTA JOJ SE DESILO: SEVERINA SE PREPOLOVILA, nikad nije bila ovako mršava

Svi se pitali ŠTA JOJ SE DESILO: SEVERINA SE PREPOLOVILA, nikad nije bila ovako mršava

Najveća regionalna zvijezda sinoć je nastupala u Zürichu, a snimke koje je objavila pokazuju da je u međuvremenu skinula značajan broj kilograma.

Nakon što je sedmicama objavljivala stare fotografije, Severina Kojić najprije je otputovala na premijeru osme sezone “Igre prijestolja”, a potom se vratila u Europu.

Crni kombinezon od lateksa koji je nosila isticao je njen uski struk i vitke noge, a atmosfera u backstageu sudeći po snimkama bila je jako vesela.

Posljednjih nedjelja u regionalnim se medijima naširoko pisalo o navodnoj svađi Severine i njenih najbližih suradnika te o otkazanim koncertima. Šuškanja je dodatno potpirilo i to što je Severina otkazala nekoliko posljednjih koncerata, među kojima je posljednji bio onaj zakazan za 13. april u Začretju.

– Naš odnos je i privatno i poslovno nepromijenjen i takav će i ostati. Radimo na promociji novog albuma, za koji nam stižu sjajne reakcije publike, stoga jedva čekamo i nadolazeću turneju, objasnio je nakon tih nagađanja njen PR-ovac Davor Grgin za Index.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *