JAVNOST U ŠOKU : Nakon provedene istrage MATORINA Sanja OPTUŽENA zbog prodavanja ljubavi muškarcima

JAVNOST U ŠOKU : Nakon provedene istrage MATORINA Sanja OPTUŽENA zbog prodavanja ljubavi muškarcima

Protiv Sanje Stanković (25) krajem decembra 2014. godine podnjeta je prekršajna prijava,na osnovu koje je provedena detaljna istraga nadležnih organa i  po kojoj je kasnije imenovana i osuđena.

Ali izgleda da joj to nije bilo dovoljno, jer se njeno ime ponovo spomenje u istom kontekstu.

U akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije te noći uhapšena je starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro. Tom prilikom uhapšeno je nekoliko djevojaka, a pored Sanje i Mimi tu je bila i Plejboj zečica Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata i kao “Božana Neodoljiva Neumoljiva”.

Mimi Oro je tada određen pritvor od osam dana, ali je odležala dva dana u ženskom zatvoru u Požarevcu, pošto je Prekršajni sud usvojio njenu žalbu. Međutim, u februaru 2016. Mimi je na ponovljenom suđenju osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara.

Tom prilikom, krajem decembra 2014. kada je Sanja “uhvaćena”, uhapšen je i Mihailo M.
Jovana Tomić Matora od prošle godine u vezi je sa Sanjom Stanković
Kod njega su tada “pronađena četiri mobilna telefona, lap top, kao i 16 mobilnih telefona sa takozvanim ‘zlatnim brojevima’”, saopštio je tom prilikom MUP.

Pronađen je i “tabelarni prikaz zarada djevojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama djevojaka”, navelo se tada u saopštenju.

Po osnovu naredbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva, policija je pregledala mobilni telefon i lap top osumnjičenog “i u njima pronašla poruke, adrese određenih osoba, uplaćeni novčani iznos, kataloge ženskih osoba”.

Podsjetimo, Stanija Dobrojević prije nekoliko dana javno je rekla da “provjereno zna da se Sanja Stanković bavi navedenim”, a spomenula je i njenog nekadašnjeg menadžera Mihaila Maksimovića. Sanja je demantovala da e bavi tim “poslom”, kao i da poznaje izvjesnog Mihaila.

Ipak, istina je drugačija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *