Monstrum koji je silovao dječake policiji je rekao nešto što ledi krv u žilama

Monstrum koji je silovao dječake policiji je rekao nešto što ledi krv u žilama

U Višem sudu u Negotinu počelo je suđenje D. S. (35) iz okoline Kladova, optuženom da je silovao dvojicu dječaka uzrasta devet i 13 godina. Iako se optuženi do sada branio ćutanjem, pred sudijama je priznao zlodjela koja je učinio.

– Priznajem da sam silovao dječaka od 13 godina i njegovog druga, koji je tada imao devet godina – rekao je na početku suđenja D. S. (35), iz okoline Kladova, kome se na teret stavlja da je počinio produženo krivično djelo silovanje nad djetetom, piše Blic.

On je takođe naveo da se iskreno kaje što je to učinio.

– Nemam opravdanja za sebe i molim dječake i njihove porodice da mi oproste – kazao je D. S. u Višem sudu.

Podsjetimo, D. S. je septembra prošle godine uhapšen nakon što je stariji dječak prebrodio strah i stid i ispričao roditeljima šta je doživio od svog inače komšije.

Nesrećno dijete kazalo je da ga je pedofil silovao više puta, a da se prvi put to dogodilo kada ga je D. S. odveo na pecanje na Dunav. Počeo je da ga miluje po kosi i da mu govori da je prelijep. Dječak je vidjevši šta D. S. želi da uradi počeo da bježi, ali ga je pedofil sustigao i stavio mu flašu pod grlo. Nakon toga ga je silovao.

Nakon toga, kako je “Blic” već prenio dječakove riječi, tortura se nastavila i narednih godinu dana.

– D. S. je prijetio da će ubiti i mene i moje roditelje, a otac mi je umro prije dva mjeseca – ispričao je dječak i dodao: “Nisam smio nikome ništa da kažem, a on je nastavio da me zlostavlja”.

Prijetio i mlađem dječaku

D.S. je isti metod primjenjivao i na mlađeg dječaka iz ovog mjesta. Kako je devetogodišnjak ispričao, D. S. mu je prvi put prišao prije godinu dana dok je igrao fudbal sa drugarima.

– Kada su pošli kući, D. S. je navodno krenuo sa devetogodišnjakom i odveo ga na isto mjesto gdje i dječaka od 13 godina. Ti ga je skinuo i navodno obljubio. To se u roku od nekoliko mjeseci ponovilo još par puta, a D. S. je dječaku prijetio da će ga ubiti ako nekome kaže.

Tužilaštvo je zatražilo da se D. S. oglasi krivim i da mu se izrekne kazna od 15 godina robije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *