Upali smo u krevet Milojku i Milijani: Zatekli smo prizor koji bi najradije da zaboravimo! (FOTO)

Upali smo u krevet Milojku i Milijani: Zatekli smo prizor koji bi najradije da zaboravimo! (FOTO)

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su ušli u vilu Parova, a ekipa Espresa je otkrila gdje su proveli noć prije ulaska u rijaliti. Paru koji se tada pripremao za ulazak u rijaliti, upali su u hotelsku sobu, a kako ih nisu očekivali, zatekli su ih u pozi koju bi najradije da zaborave.

Milijana je ležala preko kreveta, a Milojko je izgledao kao da se merači da krene u akciju. Sreća, pa smo ih zaustavili na vrijeme. Kad su nas ugledali, bili su poprilično iznenađeni, ali i uzbuđeni i vrlo raspoloženi za priču. 

– Izmoreni smo od puta – bila je prva rečenica, koju su maltene uglas izgovorili, a koja je više ličila na pravdanje prethodne scene, piše Espreso.rs.

No, nastavili smo razgovor sa najkontroverznijim parom u Srbiji, pa su već na početku na pitanje šta možemo da očekujemo kada se nađu među učesnicima “Parova” jednoglasno rekli:

– Ništa šokantno! Mi smo sami po sebi šokantni, ostalo sve normalno… Očekujte sasvim normalno, prirodno ponašanje, kao što se ponašamo kod kuće i svuda, složili su se oboje. 

Na planove produkcije da pokušaju da ih razdvoje se ne obaziru. 

– Pa nek pokušaju. Nemam nikakvu taktiku, ja se ne plašim za svoje mjesto u Milojkovom srcu. Ljubomorne scene mu pravim, ali u vili ne, neće biti razloga… I ovako to ja vidim, bilo je nekih porukica, pa mu ja to i pokažem – Bogdanovićeva je indirektrno priznala da mu zapravo pretura po telefonu.

S druge strane, Božić navodi da ne postoji osoba koja bi mogla da se pojavi u vili, a da poremeti njihov odnos, te da nije samo Nada Macura žena koja nije njegov tip, već nijedna nije. 

– Milijana je jedina moj tip. Jedna jedina na svijetu! Zato što mi je život sačuvala. Dala mi je drugi život. Međutim, ako se desi da se njoj tamo dopadne neko drugi, ja ću da je pozdravim… Ali, ja ne vjerujem da će se to desiti, smatra Milojko. 

Iako su u prvi mah naišli na osudu porodice, par tvrdi da se to sve već stišava i da polako počinju da prihvataju njihov izbor.

– Čula sam se s majkom telefonom. Rekla nam je da nas podržava, da nas voli, da se držimo zajedno – rekla je Milijana i dodala:

– Znači mi svačija podrška. I moja sestra nas je podržala, čule smo se… Prošla je panika, rekla mi je da je bila u trenutku bijesna, ali sada ju je prošao taj bijes i sada je sve ok, srećna je Božićeva zbog majčine i sestrine naklonosti, dok za oca kaže da i dalje ne očekuje da se pomiri sa njenom i Milojkovom vezom.

– Otac ne mora, mi ga ne primoravamo. Ne očekujem od njega ništa. Nismo mi nikad imali neki konkretan problem, ali nikada se nismo lijepo slagali.

Osvrnuli su se i na učesnike “Parova” i priznali da sem što se ne plaše da mogu da utiču na njihovu ljubav, ne vjeruju da je moguće ni da ih neko uvuče u neki konflikt. 

– Kada uđemo malo ćemo da osmotrimo i orijentišemo se ko će da nas napada, ali ja ću k’o Požgaj! Samo ću se krstiti i nju ljubiti – otkrio je Milojko kako planira mudro da se ophodi prema cimerima.

Na kraju, ostali su izričiti da ne postoji nikakva, pa ni teoretska šansa da im se neko približi. Čak su i na šalu “šta ako Ivan Marinković pokuša da i njoj napravi dijete u rijalitiju” reagovali ozbiljno: 

– Milijana nije Miljana – odgovorila je kao iz topa Milijana za sebe u trećem licu, dok je Milojko zaključio: 

– Nije, on je dobar… Neće… Nema teorije pored mene on za nju… Tamo nijedan nema teorije, nek se vrati i Gastoz! Neka svako pokušava, ako može!

.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *