BEOGRADSKA VIP PR0S.TITUTKA OTKRIVA: Mihailove devojke za slobodan dan plaćaju 250 evra! Ako neka hoće da napusti MIHAILA, mora da uradi OVO!

BEOGRADSKA VIP PR0S.TITUTKA OTKRIVA: Mihailove devojke za slobodan dan plaćaju 250 evra! Ako neka hoće da napusti MIHAILA, mora da uradi OVO!

Dugogodišnja elitna pr0s.t.itutka dala je juče u javnost ispovest u kojoj je ispričala ko ju je uveo u pr0.s.t. ituciju, kolika joj je bila početna tarifa, a sada je otkrila sa kakvim se sve preprekama devojke susreću kada žele da napuste taj posao.

I.O. je otvoreno rekla da da mnogi makroi, pa i Mihailo Maksimović, traže od devojaka da im plate velike svote kada žele da prestanu da se bave ovim “poslom”.

– Devojke koje rade za Mihaila moraju da plate 250 evra svaki put kada im treba dodatni slobodan dan. Kada je neka od Mihailovih devojaka toliko bolesna da ne može da ustane iz kreveta, mora da mu plati da bi joj on odobrio slobodan dan. Tako ih zapravo drži pod kontrolom i tako im poručuje da će biti novčano kažnjene ukoliko ne budu radile – kaže I.O. i objašnjava zbog čeka Maksimovića mnoge devojke smatraju “najgorim” sv0dnikom:

– Mihailo ima nekoliko poslovnih prostora u kojima ima sastanke sa devojkama, i te poslovne prostore naziva firmama. Posle toliko godina koliko radi sa prostitutkama, Mihailo je zaista počeo da veruje da vodi firme, i da je sve što radi legalno. Devojke koje se prodaju za novac ga smatraju najstrožim makroom i kažu da je on poslednji čovek za koga bi radile. Kod ostalih makroa dobijate tri ili četiri slobodna dana, a kod Mihaila samo jedan. To su zaista teški uslovi – obašnjava I.O.

Upravo zbog ovakvih uslova devojke najčešće žele da što pre odu od njega:

– Kada devojke shvate koliko su uslovi koje im on postavlja teški, požele da promene tabor, ali bude kasno. Zbog toga je i uveo pravilo da svaka od devojaka, koja hoće da ga napusti, mora da mu plati 2000 evra, plus mora da mu vrati sav novac koji je uložio u njene estetske operacije. Tako ih sve stavi u pat poziciju jer im traži ogromnu sumu novca, i namerno im ne nalazi mušterije. Godinama sam u tom poslu i verujte da bi mi Mihailo Maksimović bio poslednja opcija – zaključuje dugogodišnja prostitutka.

kurir.rs/Alo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *