Otkrila detalje: Za noć zaradim 1.800 EVRA, a spavam sa 6 muškaraca!

Otkrila detalje: Za noć zaradim 1.800 EVRA, a spavam sa 6 muškaraca!

I. O. (25) koja se godinama bavi ovim poslom, a sada je otkrila ko joj je bio prvi MAK.R0, kolika joj je bila početna tarifa, ali sa kakvim se sve teškoćama susreću devojke koje žele da napuste pr0s.t..ituciju.

Ovim poslom I.O. bavi se 7 godina.

“Svaka devojka koja se bavi ovim poslom svoje usluge naplaćuje po satu, a seks sa mnom košta 300 evra. Ljudi me uvek pitaju koliko novca mogu da zaradim za jednu noć. Ako vam kažem da devojke maksimalno rade šest sati, onda sami napravite računicu. Ali važno je naglasiti da nijedna devojka nikada ne dobija sav novac koji je zaradila, već skoro 40 odsto ide makrou”, kaže na ona.

Ova devojka priznala je da joj se dešavalo da za 6, 7 sati spava sa najviše 6 muškaraca.

“Nije neuobičajeno da jedan klijent angažuje nekoliko devojka za veče ili za nekoliko sati, kao što je uobičajeno, i da traži dve ili tri devojke za seks. Takođe, momačke večeri često ne prolaze bez društva devojaka, a tada posebno ugovaramo posao. Na primer, ako imam dva klijenta za sat, onda umesto 600 dobijam 500 evra, ali naredni sat ne moram da radim. Takođe, ako idem na momačko veče, onda se unapred do detalja dogovorim da li imam standardni seks sa jednim ili dvojicom muškaraca, da li treba da imam oralni sa petoricom ili trojicom. Pre svakog posla, bitno je da klijenti znaju šta radim, a šta ne, šta su platili, a šta nisu, jer niko ne želi komplikacije”, priča I. O.

Kada se viđa sa klijentom, nikad ne znam ko može da je čeka u hotelskoj sobi.

“Srećom, nikada nisam imala nijedno ružno ili neprijatno iskustvo. Nikada me u hotelskoj sobi nije sačekao neko koga sam poznavala pre nego što sam počela da se bavim ovim poslom, a nadam se da se to neće dogoditi. Osim toga, nas nekoliko devojka koje radimo za istog makroa, imamo zajedničku grupu na “Whatssup” i tamo uglavnom pišemo šta koji klijenti vole, kakvi su prema devojkama, da li vole da časte ili ne… Takođe, u toj grupi se i dogovaramo šta ćemo obući i raditi kada nas angažuje isti klijent”, priča I. O. i otkriva koliko je najviše uspela da zaradi novca od posla kojim se bavi u poslednjih sedam godina.

“Dosta novca je prošlo kroz moje ruke, mnogo sam trošila i mnogo sam bacala para, ali najviše sam zaradila 20.000 evra. Trebalo mi je mesec i po da skupim tu svotu i uspela sam. Ljudima ne ide u glavu da devojkama koje se bave ovim poslom treba dosta novca jer uvek moraju da izgledaju dobro, a lepota košta”, dodala je ona na kraju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *