HOROR U VIKENDICI: Ženu pred djetetom silovali muž, kum i njihov prijatelj, TJERAO DA JEDE IZMET, STAVLJAO LJUTU PAPRIKU U NOS

HOROR U VIKENDICI: Ženu pred djetetom silovali muž, kum i njihov prijatelj, TJERAO DA JEDE IZMET, STAVLJAO LJUTU PAPRIKU U NOS

Ovaj stravičan zločin dogodio se 26. juna 2016. godine u vikendici nedaleko od Fruške gore.

Žena inicijala B.Č. (39) je slučaj 2016. godine prijavila policiji, kazavši kako su je muž, kum i njegov prijatelj silovali, maltretirali i to sve pred njenim maloljetnim sinom.

Od slučaja je prošlo više od dvije godine, a u tužilaštvu u Novom Sadu kažu da ovaj krivični postupak još u fazi istrage, piše “Blic.rs”.

Ove jezive optužbe njen muž, kum i njihov prijatelj su negirali.

– To što se dogodilo mojoj ćerki je zločin nad zločinima – rekao je M. Č. njen otac za “Srpski telegraf”.

On je ispričao da je tog kobnog dana njen muž od koga je pobjegla jer ju je tukao, došao kod njih kući, a kada je nije tu pronašao uzeo je njihovog desetogodišnjeg sina i uputio se ka vikendici u kojoj se ona krila.

nasilje-2

Foto: Ilustracija

– Ona je bila tako kako bi se sakrila od muža koji ju je deset godina svakodnevno tukao. On je bio u društvu kuma, koji je krstio mališana, i još jednog njihovog poznanika. Kada su vidjeli da moja ćerka nije u kući sva trojica su se uputila ka vikendici i sa sobom su poveli mog unuka – ispričao je M. Č. On je dodao da su je potom sva trojica silovali i to pred dječakom koji je sve gledao.

Nesretna žena je otkrila za “Blic.rs” kako je muž rekao kako “dječak treba da vidi kako se to radi sa ženama”.

– Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cijela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je prijetio da će ubiti i mene i dijete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po tijelu, burgijom me bušio po tijelu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos – opisala je B. Č. torturu kroz koju je prošla.

– U junu me je prebio, pa sam pobjegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući – priča ona za “Blic.rs”.

Kada je njen sin progovorio o nasilju, otac nesretne žene je pozvao policiju.

– Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, htio je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzio sam ga i plašio ga se – rekao je dječak policajcima i dedi koji je tada prvi put saznao za nasilje.

– U policiji u Inđiji postoji krivična prijava, a tužilaštvo ne reaguje. Nema kome se nismo obratili za pomoć, ali niko nije prstom mrdnuo – kazao je otac zlostavljane žene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *