“Svakodnevno varam svog supruga iako znam da bi on umro da to sazna”

“Svakodnevno varam svog supruga iako znam da bi on umro da to sazna”

iskrenoj ispovijesti za Daily Star, jedna je udana žena odlučila otvoriti svoju dušu i progovoriti o životu sa svojim suprugom, ali i ljubavnikom. Evo zašto supruga ne ostavlja, a zašto ne želi ni prekinuti vezu s ljubavnikom.

Priču o braku započela je ovako:

“On je predivna osoba, ali među nama nema hemije. Tijekom s*ksa razmišljam o tome što trebam dodati na listu za kupovinu ili koja bi pjesma dobro pristajala mom pogrebu. Kad završimo, on ispušta najgore moguće zvukove i ispituje me ‘Kako je tebi bilo’. Naravno da lažem, a zvučim uglavnom ovako – ‘Ma predivno dragi, kao i svaki put dosad’.

sad1

No mislim da i on, kao i ja, zna da me do or**zma neće dovesti pa sve i da vodimo ljubav odsad do Božića. Kao posljedica svega nastao je moj izvanbračni život. Varam supruga svakodnevno jer naš je brak užasno dosadan. Žudim za strasti, trebam pravog muškarca. Maštam o muškarcima koji su potpuna suprotnost mom suprugu – muškarcima koji su lukavi i koje je teško kontrolirati.

sad

Moj trenutni ljubavnik je bivši pljačkaš banaka, dok su drugi bili lopovi ili trgovci automobilima. S trenutnim ljubavnikom uživam u divljem s*ksu nakon kojeg sam potpuno iscrpljena za bilo što u krevetu sa svojimmužem. Moj suprug ima naviku kasno leći, pa sam ja u krevetu prije njega, a kad on stigne u sobu, i ako ne spavam, pretvaram se da spavam. Moj problem je taj što se u jednom trenutku osjećam živom, a u drugom se gadim sama sebi i osjećam krivnju.

sad-man-couple-angry-fighting-the-trent

Nedavno sam na jednoj zabavi čula kako moj suprug govori svom prijatelju da me voli svim srcem i da ne bi mogao živjeti vez mene. Dodao je da bi umro kad bi se s nama nešto dogodilo. Sada se osjećam grozno jer mu petljam iza leđa. I ne znam što da radim.” – rečenica je kojom je ova supruga završila svoju ispovijest.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *