Vodimo ljubav svaki dan, ali ga i štedim da se baš ne preforsira

Vodimo ljubav svaki dan, ali ga i štedim da se baš ne preforsira

Iako su najavljivali ulazak u reality show ‘Parovi’, najpoznatiji par u Srbiji Milojko Božić(74) i Milijana Bogdanović (21), ipak mijenjaju planove, prenosi Kurir

– Prvi su nam se javili s Happy televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je ostaviti Milojka jer on ima problem s njegovima. Međutim imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti – rekla je Milijana koju je Milojko spreman pustiti da uđe sama u show. 

foto: Facebook

Otkako se u javnosti saznalo za njihovu vezu, mnogi se raspituju o njihovom seksualnom odnosu zbog velike razlike u godinama. Međutim, Milijana se nije ustručavala pa im je odgovorila. 

– Seksamo se skoro svaki dan, ne vidim što je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopće nisu prepreka. Ipak, otkako je Milojko u prosincu imao operaciju srca, moram ga malo štedjeti tijekom seksa. Ugrađena mu je premosnica pa sada pazimo da se ne preforsira – ispričala je Milijana te nastavila: 

foto: Facebook

– Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva Viagra. Ipak, ja ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila sa starijima od sebe. Kod Milojka mi se svidjelo što je iskusan, ali mi je njegova ljepota na prvom mjestu – dodala je. 

foto: Facebook

Par je svadbu zakazao za 7. rujna, a žele i djecu, samo što se nisu dogovorili koliko njih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *