PROCURILE SLIKE LEBE BRENE U BIKINIJU: Bez fotošopa, šminke i FILTERA, SVE SU MASKE PALE! SAD SE SVE VIDI

PROCURILE SLIKE LEBE BRENE U BIKINIJU: Bez fotošopa, šminke i FILTERA, SVE SU MASKE PALE! SAD SE SVE VIDI

Lepa Brena (57) je prošle godine uživala na Crnogorskom primorju u društvu prijateljica, a paparaco “Blica” uhvatio je trenutak dok se pjevačica odmarala na luksuznoj jahti i zabilježio kako to izgleda u kupaćem kostimu, kada se ugase reflektori, kada nema filtera, ni fotošopa i kada maske padnu.

Najveća zvijezda Jugoslavije, žena koja je pomjerila granice i bila toliko popularna da smo se igrali lutkom sa njenim likom, uspjela je da zamrzne vrijeme, pa i dalje, iako gazi šestu deceniju, izgleda fenomenalno.

Bilo bi lijepo da većini žena pođe za rukom da izgleda ovako u sredovječnim godinama, nakon porođaja, pa odgajanja djece, te balansiranja sa karijerom i porodičnim obavezama i različitih stresova, ali činjenica je da je to daleko od realnosti.

Brena može da parira i mlađim ženama – nema stomak, a i celulit se nazire samo u tragovima, da ne govorimo o tome što veoma mali broj žena, čak i djevojaka, dobro ispadne na sponatnim fotografijama, kada određenom pozom vešto ne sakrije svoje mane.

U nastavku pogledajte još pjevačicinih fotografija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *