Tošić prevario Karleušu za imovinu, prebacio sve na sestru!

Tošić prevario Karleušu za imovinu, prebacio sve na sestru!

Pop pjevačica Jelena Karleuša trenutno prolazi kroz pravu dramu zbog toga što je njen suprug Duško Tošić zatražio razvod, a veći dio imovine je prebacio na sestru i zeta!

Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, fudbaler je riješio da stavi tačku na brak sa pjevačicom koja će sada sudski morati da utvrđuje šta joj od imovine stečene u braku sa Tošićem zakonski pripada s obzirom na to da se većina nekretnina nije vodila na njegovo ime, što je Jeleni odavno zasmetalo.ž

– Problemi su počeli da se ređaju kada je Jelena saznala da se stan u kom trenutno živi sa Duškom i kćerkama Atinom i Nikom vodi na ime Tošićeve sestre Katarine, pa je shvatila da nekretnina nije na način na koji njoj odgovara zavedena u papirima. Tada je nastala rasprava i pjevačica je Tošića na sve načine ucjenjivala i ubjeđivala da će se pobrinuti da mu uništi karijeru i ugovor sa kineskim fudbalskim klubom i oštro mu zaprijetila u prisustvu advokata da je bolje da dođu do rješenja na miran način – otkriva na početku izvor blizak paru.

Nakon toga se desila po.no-afera koju je Tošić iskoristio, pa je lokale i novac prebacio na najbližu rodbinu, tačnije sestru i zeta, kako bi tokom parnice o podjeli bračne imovine izbjegao dijeljenje iste.

– Duško je iskoristio Jelenin po.no-skandal, pa je u toku trajanja ove afere sa advokatom napravio zahtjev za sporazumni razvod braka, koji se nije realizovao zbog iznenadne smrti Jelenine majke Divne Karleuše. S obzirom na to da je zbog ove situacije dobio na vremenu, a pritom je bio u Srbiji, donio je odluku da pokrene brakorazvodnu parnicu i postupak za podjelu bračne imovine – otkriva izvor.

Pozvali smo advokata Ivana Simića kako bi nam iznio više detalja o tome kakva procedura čeka pjevačicu, a tiče se imovinsko-pravnih odnosa.

– Postoji nešto što je zakonska pretpostavka da sve što je stečeno u braku podleže režimu podjele. U doprinose ulaze materijalne i nematerijalne stvari koje se na sudu dokazuju, ali ne po službenoj dužnosti, već je svaka strana koja iznese tvrdnju ili saznanje dužna da ga dokaže. Ukoliko je Duško sve preveo na sestru i to je kupljeno od novca koji je stečen u braku, Jelena će to morati i da dokaže – rekao je Simić za naš list.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *